Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu
Pronajato Tato nemovitost už sice není k mání, ale rádi vám nabídneme podobnou.
V nabídce máme k dnešnímu dni 319 nemovitostí k prodeji nebo pronájmu.
aktuální nabídka Ostatní
Máte-li zájem o podobnou nemovitost?

Zavolejte nám na
+420 725 811 144
nebo napište na
katka@bravis.cz
(Kateřina Pachlová).

Pronájem nové chatky 2+kk, obec Chudčice, zařízený, terasa

Chudčice
  • Ostatní
  • 35 m2
  • Terasa
Poslední hodnocení Kateřiny S firmou Bravis spolupracuji 6 let a jsem velmi spokojen. Pokud se vyskytly problémy vždy byly vyřešeny rychle a ke spokojenosti všech. Slečna Pachlová vše řeší s předstihem a velmi rychle. Zajistí vše a na místě se jen podepíše smlouva a předají klíče.

Informace

  • Adresa:Chudčice
  • Plocha:35 m2
  • Typ:Ostatní
  • Vybavenost:Ano
  • Konstrukce:Smíšená
  • Výtah:ne

Vybavenost

Pračka Kuchyňská linka Lednice Sporák Sprchový kout Terasa
Nabízíme k pronájmu minimalistické bydlení s moderně upravenou zahradou 200 m2. Pozemek se nachází v chatové oblasti na konci Brněnské přehrady. Jedná se o polosamotu s krásnými výhledy do přírody a okolních lesů.
Zateplená nízkonákladová stavba má obytnou plochu 35 m2 a je řešena jako tiny house s využitím každého místa obytného prostoru1+1kk.

Je určena pro 1 až 2osoby, tepelný komfort zaručuje podlahové topení, okna s izolačními trojskly, vybavená venkovními žaluziemi

V přízemí o rozloze 23 m2 se nachází kuchyně Gorenje s veškerým vybavením, koupelna se sprchovým koutem a pračkou. Vlastní obytný prostor má velkorysou výšku 4,80 m a je zde umístěna sedačka a jídelní stůl. Z obýváku vstupujete na terasu a můžete využít krytou pergolu 15 m2 s příjemným posezením.
Zahradu tvoří několik vzrostlých stromů, moderní skalka, stinná partie a funkční přístřešek např. na kola. Zahrada je vybavena závlahovým systémem TORO a vlastní studnou, odpady jsou napojeny na místní kanalizaci.

Tento typ ubytování je určen pro vyznavače designového bydlení v přírodě, s minimálními náklady na energie a parkování pro 2 auta. Příjezd je po polní cestě, domovní odpad do nedalekých kontejnerů u silnice. Hlavním motem této nabídky je vyzkoušet si nový typ bydlení s ohledem na krajinu a ekologický způsob života.

Z obce Chudčice vede vyhlášená cyklostezka do okolí Bílého potoka je cyklostezka v rámci ČR. Koupání možné na Hálově Mlýne a Lesní Hluboké a hlavně v samotné přehradě. Z obce vede nově cyklostezka až do Kuřimi. Ve Veverské Bítýšce jsou restaurace, cukrárny, pekárna Balabán.
Možnost houbaření.
K brněnské přehradě a hradu Veveří je to pár minut autem.

Prohlídky jsou možné kdykoliv po domluvě s uvedeným makléřem.
V případě Vašeho zájmu Vám můžeme nabídnout video-prohlídky nemovitostí v přímém přenosu bez osobního kontaktu.
On-line prohlídka nemovitosti Více

Nabízíme také on-line prohlídky nemovitostí

Necítíte se dobře nebo máte obavy z prohlídky nemovitosti?
Rádi Vám zprostředkujeme ON-LINE PROHLÍDKU, kde Vám vše ukážeme a popíšeme.

Kontaktujte našeho makléře

foto z on-line prohlídky foto z on-line prohlídky

Podobné nemovitosti na pronájem