Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu
Prodáno Tato nemovitost už sice není k mání, ale rádi vám nabídneme podobnou.
V nabídce máme k dnešnímu dni 330 nemovitostí k prodeji nebo pronájmu.
aktuální nabídka RD
Nabízíte nemovitost v této lokalitě?
Máme zájemce o koupi.

Máte-li zájem o podobnou nemovitost?

Zavolejte nám na
+420 778 544 778
nebo napište na
michaela@bravis.cz
(Ing. Michaela Čermáková).

Prodej moderního RD, 4+kk, garáž, zahrada 435 m2 s automatickým zavlažováním, bazén s tepelným čerpadlem, Pohořelice, Brno - venkov

Sadová, Pohořelice
  • RD
  • 200 m2
  • Terasa
Poslední hodnocení Michaely Naprostá spokojenost ve všech ohledech, profesionální, solidní a velice příjemné vystupování. Děkuji moc

Informace

  • Adresa:Sadová, Pohořelice
  • Plocha:200 m2
  • Typ:RD
  • Vybavenost:Ano
  • Konstrukce:Cihlová
  • PENB:C

Vybavenost

Kuchyňská linka Sporák Myčka Sprchový kout Vana Terasa
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji moderní rodinný dům o dispozici 4+kk, s garáží, bazénem s tepelným čerpadlem nacházející se v klidné části města Pohořelice, v docházkové vzdálenosti od náměstí.
Dům s krásnou udržovanou zahradou (435m2), zastřešeným bazénem s tepelným čerpadlem, krytým posezením s krbem nabízí relaxaci pro celou rodinu. Lokalita domu je ideální pro rodinné bydlení v přírodě, ale přitom v těsné blízkosti veškeré občanské vybavenosti.

Dům je dispozičně řešen jako 4+kk, byl kolaudován v roce 2014.
Celková plocha pozemku je 538 m2, zastavěná plocha 103 m2.
Vchod domu je chráněn zádveřím, z kterého vstoupíte do haly (7,3 m2) a dále do obývací části. Pohodlný vstup do domu je také z garáže, z které vstoupíte do zádveří.
Dominantou domu je prostorný obývací pokoj (38,7 m2) s jídelnou a kuchyňským koutem. Vestavěná prostorná kuchyň na míru od firmy Sýkora s velkým úložným a odkládacím prostorem je zařízena sklokeramickou deskou a troubou (AEG), vestavěnou lednicí s mrazákem (Electrolux) a myčkou na nádobí (Bosch).
Součástí kuchyňského koutu je praktická komora (3,1 m2), která nabízí další úložné prostory.
U schodiště v přízemí domu se nachází také koupelna (6 m2) s umyvadlem, sprchovým koutem a toaletou.
V přízemí u schodiště je také praktická šatna (3,4 m2).

Schodištěm z chodby se dostaneme do prvního patra, které nabízí tři prostorné světlé pokoje (21,9 m2, 21,1 m2 a 16 m2). V patře domu je rovněž nadstandardní koupelna (12,6 m2), která je vybavena dvojumyvadlem, skřínkami s úložným prostorem, vanou, pračkou a sušičkou (Samsung). Samostatná toaleta s umyvadlem je přístupná z haly.

Stavba byla provedena z moderního stavebního materiálů (Velox) s betonovými pásy, které jsou zárukou kvalitního bydlení s nízkými náklady na energie.
Okna jsou pětikomorová s izolačními trojskly. Dřevěný krov je pokrytý střešní krytinou Bramac se systémem Chytrá izolace.

K vytápění a ohřevu vody slouží teplovodní turbokotel se zásobníkem. Vytápění je ústřední, podlahové topení je vedeno v koupelnách a přízemí.

Rychle se rozvíjející se město Pohořelice se nachází 25 km jižně od Brna na rychlostní komunikaci Brno - Vídeň, rychlá dostupnost po dálnici. Město nabízí plnou občanskou vybavenost. Je zde mateřská a základní škola, středisko volného času, sportovní hala. Obchody, restaurace, zdravotní středisko jsou v docházkové vzdálenosti od domu.
Rovinatý terén nabízí možnost pěších i cyklovýletů do širokého okolí. Pohořelicemi prochází Brněnská vinařská stezka, která napojuje moravskou metropoli na další dílčí trasy Moravských vinařských stezek.
Město je zahrnuto do integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje.

Prohlídky možné po domluvě s níže uvedeným makléřem.
Rychlý a kvalitní právní, hypoteční a daňový servis (znalecké posudky, PENB) je u nás samozřejmostí.
On-line prohlídka nemovitosti Více

Nabízíme také on-line prohlídky nemovitostí

Necítíte se dobře nebo máte obavy z prohlídky nemovitosti?
Rádi Vám zprostředkujeme ON-LINE PROHLÍDKU, kde Vám vše ukážeme a popíšeme.

Kontaktujte našeho makléře

foto z on-line prohlídky foto z on-line prohlídky

Podobné nemovitosti na prodej