Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu
Prodáno Tato nemovitost už sice není k mání, ale rádi vám nabídneme podobnou.
V nabídce máme k dnešnímu dni 336 nemovitostí k prodeji nebo pronájmu.
aktuální nabídka RD
Nabízíte nemovitost v této lokalitě?
Máme zájemce o koupi.

Máte-li zájem o podobnou nemovitost?

Zavolejte nám na
+420 777 749 499
nebo napište na
tesarova@bravis.cz
(Iva Tesařová).

Prodej RD 6+1 se saunou, Brno - Jundrov, terasa, zahrada, garáž, ul. V Luzích

V luzích, Brno - Jundrov
  • RD
  • 312 m2
  • Terasa
Poslední hodnocení Ivy S paní Tesařovou již spolupracujeme několik roků. Její práce vždy probíhá profesionálně a korektně.

Informace

  • Adresa:V luzích, Brno - Jundrov
  • Plocha:312 m2
  • Typ:RD
  • Vybavenost:ne nebo částečně
  • Konstrukce:Cihlová
  • PENB:G

Vybavenost

Kuchyňská linka Sporák Myčka Alarm Sprchový kout Vana Sauna Terasa
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji výjimečný dům 6+1 se saunou, s terasou, zahradou a garáží, v Brně – Jundrově, ulice V Luzích.
 
Věříte, že vás může váš dům nabíjet energií? Tak přesně pro vás je tato nabídka rodinného domu v Jundrově, jedné z nejvyhledávanějších čtvrtí města Brna. Ulice je slepá, jednosměrná, naprosto klidná a tichá přímo pod oborou Holedná, ideální nejen pro rodinné bydlení a život s dětmi.
 
Dům byl kompletně zrekonstruován v roce 2019 v souladu s filozofií feng-shui. Nejde jen o módní vlnu, ale o životní styl – cílem je zdravý a šťastný člověk. Dům je plný světla a slunce.
 
Rekonstrukcí bylo docíleno opravdu skvělého rozložení jednotlivých místností pro zachování soukromí každého obyvatele domu, současně však je dům propojený se zahradou a přímým okolím domu. V interiéru byly využity hlavně přírodní materiály (např. třívrstvé dřevěné dubové podlahy, přírodní kámen, ekologická výmalba apod.),nejmodernější technologie (čistička vody) a nábytek na míru.
 
Dominantní místností domu v 1. patře je kuchyň propojená s jídelnou a obývací místností, ve které je elektrický krb a stěna částečně obložená přírodním kamenem. Zkrátka místo, kde proudí život...
Kuchyňská linka je plně vybavená, provedená v tlumených přírodních odstínech, materiál dřezu i pracovní desky je umělý kámen, na zdech je použita kvalitní stěrka.
 
Z jídelny je přímý vstup na terasu s výhledem do zahrady. Dále je na patře velká chodba se samostatnou toaletou. Pracovna, která slouží také jako pokoj pro hosty s vlastní koupelnou a herna pro děti s velkou knihovnou.
 
Ve 2. patře jsou 3 ložnice a velká příjemná chodba plná světla. Pokoj rodičů je směrován na jižní stranu, má vlastní koupelnu a šatnu s výhledem do lesa, dva dětské pokoje mají taktéž vlastní koupelnu na chodbě a vlastní WC.
 
Neopomenutelné pro všechny milovníky odpočinku je přízemí domu, jehož součástí je wellness zóna s finskou saunou a koupelnou, relaxační místností a ochlazovací zónou s výhledem na zahradu. V rámci přízemí jsou zabudované vestavné skříně se zrcadly na míru, menší technická místnost sloužící jako prádelna a sklad navazující na garáž. Samozřejmostí je vstup z garáže přímo do domu.
 
Jedná se o jedinečnou příležitost zakoupení domu, který po nákladné rekonstrukci nebyl téměř užíván. Je v naprosto perfektním stavu a čeká přímo na Vás.
Prohlídku této výjimečné nemovitosti opravdu doporučujeme.
 
K dispozici dohodou.
Rychlý a kvalitní právní, hypoteční a daňový servis (znalecké posudky, PENB) je u nás samozřejmostí.
 
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat si kupujícího na základě svých zvolených kritérií.
Pro další informace a žádost o prohlídku kontaktujte níže uvedeného makléře.
On-line prohlídka nemovitosti Více

Nabízíme také on-line prohlídky nemovitostí

Necítíte se dobře nebo máte obavy z prohlídky nemovitosti?
Rádi Vám zprostředkujeme ON-LINE PROHLÍDKU, kde Vám vše ukážeme a popíšeme.

Kontaktujte našeho makléře

foto z on-line prohlídky foto z on-line prohlídky

Podobné nemovitosti na prodej