Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Pavel Havránek 13. 9. 2023
Se službami paní Tesařové jsem byl, jako vždy, nadmíru spokojen. Vše proběhlo bez komplikací a v pořádku. Mohu jen doporučit. Ještě jednou díky.
Josef Čaloud 10. 9. 2023
Chtěl bych tímto ocenit práci paní Zaplatalové. Vždy komunikativní a ochotná. Neměl jsem žádný problém jí kontaktovat. Vždy se na ní rád obrátím. Josef Čaloud
Kristína Křivánková 8. 9. 2023
Chtěla bych poděkovat paní Tesařové za skvělou práci, při pronájmu našich nemovitostí. Děkuji za její profesionální a lidský přístup, vše je vždy perfektně připravené a můžeme se na ni vždy ve všem spolehnout. Můžu jen doporučit.
Hana Synková 7. 9. 2023
Služby RK Bravis, konkrétně paní Zapletalové, jsme využili k pronájmu parkovacího stání poté, co jsme s její pomocí úspěšně a rychle zakoupili byt. Velkou část transakcí jsme řešili dokonce ze zahraničí, i s tím má RK Bravis evidentně bohaté zkušenosti. Vše proběhlo vždy k naší spokojenosti. Můžeme vřele doporučit.
Alexandra Franzki 4. 9. 2023
Děkuji panu Jakubovi za velký kus práce, který odvedl při prodeji nemovitosti. Pokud hledáte 100% profesionální a lidský přístup, tak se obraťte na pana Jakuba. Mohu jen a jen doporučit. Přeji hodně dalších úspěchů jak jemu, tak i celé realitní kanceláři BRAVIS.
Eva Valentová 3. 9. 2023
Paní Andrea je jednička. Postarala se o vše, přijela jsem pouze podepsat nájemní smlouvu. Byt přitom pronajala v rekordním čase. Děkuji.
D. M. 3. 9. 2023
Great and fast service i all areas without promising anything that was not delivered. Respectful of your time Ms Tipoa was great support and advisor during renting the flat process. Highly recommending you put trust in her hands.Thank you
Zdenka Floriánová 2. 9. 2023
Naše poděkování patří panu Ing. Petru Klimešovi za profesionální přístup při prodeji naší nemovitosti. Jednání bylo vždy vstřícné a oceňuji ochotu a velmi dobrou komunikaci. Vždy nám dobře poradil a všechno při prodeji proběhlo v pořádku. RK Bravis a Ing. Klimeše mohu jen doporučit.
Jitka Sedláková 26. 8. 2023
Radka řešila věci rychle, s lehkostí a mě tím ušetřila starosti a čas. Veliká výhoda je, že pořídí fotky místa v mnohem lepší kvalitě, než jsem schopná já sama. V předešlé fázi jsem se pokoušela nabídnout prostory sama, ale dosah mé nabídky nebyl příliš efektivní. Jsem ráda, že jsem mohla svěřit svoji starost do jiných rukou.
Jana Zhořová 26. 8. 2023
Pro pronájem bytu jsme využili i tentokrát služeb paní Maškové a byli jsme opět velice spokojení. Profesionální přístup, rychlá a příjemná komunikace. Rádi využijeme jejích služeb pro další spolupráci.
Přidat referenci