Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Alexandra Ježová 14. 6. 2017
Naprostá spokojenost s profesionálním přístupem makléřky, reagovala pohotově na moje, jak písemné tak i telefonické dotazy. Měsíc jsem sháněla byt bez makléře, neúspěšně, jakmile jsem ovšem kontaktovala paní Sedlákovou do týdne jsem měla rezervační smlouvu na byt dle mých požadavků. Mohu realitní kancelář a makléřku paní Sedlákovou vřele doporučit, ušetříte si čas a starosti.
ALKADO spol. s r.o. 12. 6. 2017
Spolupráci s RK Bravis a konkrétně s realitní makléřkou Radkou Sedlákovou maximálně doporučuji - vše bylo velmi velmi profesionální, skladové prostory byly pronajaty velmi rychle - takže děkuji a hodnotím vše na víc než 100% !!!!
J.Urbanec 4. 6. 2017
Na Vaši RK jsem se po letech, vzhledem k dobrým zkušenostem z minula, obrátil s žádostí o zprostředkování pronájmu mého bytu.Tímto vyjadřuji opětnou spokojenost s Vašimi službami a chci zejména vyzdvihnout velmi slušné,vstřícné a seriozní jednání Vaší pracovnice sl. R.Sedlákové,s kterou byla po všech stránkách naprosto bezproblémová spolupráce.Pokud budu v budoucnu opět potřebovat real.sl.,určitě se na sl. Sedlákovou opět obrátím.Srdečně zdraví J.U.
Eva Kocmanová 4. 6. 2017
Paní Dobrovolná mně zprostředkovala pronájem bytu na Kigginsově 10 v Brně. Byla velmi vstřícná a spolehlivá. Vždy přišla včas a snažila se jednat v zájmu obou stran. Takže myslím, že i nájemce je s její spoluprácí spokojen. Já jsem velmi spokojená a děkuji jí. Na Bravis se zase obrátím. Eva Kocmanová
Radim Kuchta 3. 6. 2017
Vše proběhlo naprosto v pořádku, oceňuji zejména pečlivou prezentaci při focení paní J.Dobrovolné
MVDr. Blanka Novotna 3. 6. 2017
Jsem velmi spokojena s Vaši realitní společnosti a především s profesionálním, milým a vstricnym přístupem slečny Dobrovolne.
Pavlína Příbramská 1. 6. 2017
Za profesionální přístup a spolupráci bychom chtěli poděkovat slečně Sedlákové s RK Bravis.Slečna velice ochotná,milá a její služby a přístup ke klientům mohu jen doporučit.
Renata Belanová 29. 5. 2017
Dobrý den. Obrátili jsem se na RK Bravis na doporučení přátel. Pronájem bytu s uskutečnil rychle, profesionálně. Veškerá jednání proběhla korektně, vždy s ochotou, termíny i domluva platila. Velmi si ceníme přístupu paní Dobrovolné. Určitě doporučíme. Belanovi.
Petr Dostál 29. 5. 2017
Chtěl bych poděkovat za váš super, profi přístup a trpělivost a obětavost při prodeji našeho bytu.Byla jste skvělá strašně moc děkuji a moc si toho vážím.
Jitka Turečková 29. 5. 2017
Spolupráci s RK Bravis mohu z vlastní zkušenosti doporučit . Jednala jsem pokaždé se slečnou Sedlákovou, kdy spolehlivost a její přístup jak ke klientům tak i ke druhé straně - pronajimateli, je opravdu víc něž profesionální.
Přidat referenci