Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Stanislav Bajtoš 5. 10. 2010
Chcel by som sa touto cestou poďakovať pani Večeřovej, ktorá mi zorganizovala prenájom bytu na Úvoze za veľmi profesionálny a príjemný prístup. Ani si neviete predstaviť ako ste mi pomohli. Ďakujem pekne
Martina Pavlovská 17. 9. 2010
Moc děkujeme za milé, vstřicné a rychlé jednání s makléřkou Danou Paziovou. Byla vždy ochotná poskytnout jakékoliv informace při zařizování pronájmu bytu pro našeho syna. Pokud budu potřebovat cokoliv z realit určitě se zase obrátím na Vaší skvělou realitní kancelář.
Šedá Lucie 9. 9. 2010
Jeden den zadala,druhý prodala.Super jednání,úžasná rychlost,perfekní služby právní.Tímto bych chtěla poděkovat makléřce Veronice Mamulové a celému týmu Bravis reality.
Marcela Rozsypalová 2. 9. 2010
Dobrý den,
chválím tímto jednání Vaší realitní makléřky Dany Paziové, jednání s ní bylo rychlé, ochotné, milé, příjemné prostě máte schopnou makleřku ve Vašem týmu . Určitě se na ni budu obracet i příště .
Marcela Rozsypalová

Martin B. 30. 8. 2010
Vážená paní Hansgutová,
chtěl jsem Vám ještě jednou moc poděkovat za spolupráci při zprostředkování mého nového bydlení, snad okamžitě po nastěhování jsem se tam začal cítit opravdu jako doma. Vzhledem k tomu tedy, že jsem byl s Vašimi službami naprosto spokojený, budu Vás s čistým svědomím doporučovat všem svým známým. Ať se Vám daří a děkuji.
Zuzana 27. 8. 2010
Při vyřizování podnájmu jsme byli velice spokojeni s vaší makléřkou Danou Paziovou, pohodová spolupráce, vše bez problémů.
Artur Karibov 19. 8. 2010
Výborný přístup, rychlé jednání, široká nabídka, individuální přístup. Dlouho jsem hledal byt a nemohl jsem si vybrat, ale po osloveni Jiřího Kusáka jsem jej našel do tří dnů a jsem velice spokojený.
Jana Kňažková 16. 8. 2010
Dobrý deň ďakujem za ponuku, musím pochváliť, ste jedna z najlepších realitiek, čo som videla, široká ponuka a vynikajúca prezentácia.
Katka Konečná 13. 8. 2010
Ráda bych poděkovala panu Kusakovi za příjemnou a velice pohotovou spolupráci při hledání našeho nového bydlení.. Ať se Vám daří pane Jirko! :-) Konečná
Tomáš V 11. 8. 2010
Diky slecne Linde za prijemnou spolupraci, jeste jednou dekuji

Tom
Přidat referenci