Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Proč je lepší místní realitní kancelář než franšíza

Na koho se obrátit, když na trhu působí tolik realitních kanceláří, a mnohým jde o to samé? Uzavřít obchod co nejrychleji to půjde a rozloučit se s klientem, jehož jméno makléř zapomene krátce poté, co vyjde ze dveří. V Bravis věříme, že právě na klientovi a jeho důvěře záleží nejvíce, a nabízíme proto kompletní služby každému bez ohledu na odměnu. Zaměstnáváme také řadu specialistů, abychom mohli kontrolovat jejich práci a nemuseli nic řešit externě.

244

Realitní kancelář jako Bravis působí výhradně na brněnském trhu přes 17 let a získala tisíce spokojených klientů. Díky detailní znalosti všech městských částí a sledování plánované výstavby dokážeme objektivně posoudit, zda-li nemovitost v dané oblasti přání zákazníka splňuje, nebo splňovat bude. Za roky zkušenností rovněž známe poměry v jednotlivých lokalitách, včetně úrovně soužití. Na neustále se měnící trh realit reagujeme pohotově a svým klientům tak zajišťujeme vysokou úroveň služeb při pronájmu i prodeji nemovitostí v Brně.

Všichni se věnujeme nemovitostem v Brně

Abychom si udrželi přehled a dokázali správně reagovat na současný vývoj, věnují se naši makléři výhradně brněnskému trhu, zřídka pak blízkému okolí. Na ten se zaměřují nejenom "lidé v terénu", ale rovněž vedení společnosti, včetně ředitelů. Každý z nás tak vyráží za klienty mimo kancelář, aby se s bytem, domem nebo jinou realitou seznámil. A spolu s kolegy z různých oddělení pak nacházíme nejlepší řešení pod dohledem zkušených vedoucích.

246

U franšízy se lze setkat s trochu jiným postojem, neboť si kancelář pod známou značkou může otevřít prakticky kdokoliv a těžit z jejího jména. I když tomu předchází udělení licence, není to zárukou kvalitních služeb a osobního přístupu. Zejména novým kancelářím obvykle trvá i pár let, než se stanou známými, a mohou tak alespoň zpočátku upřednostňovat rychlost a objem uzavíraných obchodů před klientem. Je to sice pochopitelné, ovšem neprofesionální.

Nemáme síť poboček a všichni se známe

Zatímco my máme stále rostoucí kanceláře na jednom místě v centru Brna, jiné "realitky" působí v několika lokalitách, odkud své klienty obsluhují. Ve většině případů ale nemají stejného vlastníka a nespolupracují spolu. Pobočka v jedné části stará 10 let tak není zárukou, že vám nabídnou stejné služby v té, co vznikla na druhé straně města teprve před rokem. Není vyloučeno, že ji vedou ostřílení makléři, vždy je však dobré mít po ruce kolegy z různých oblastí.

Zůstáváme s vámi v kontaktu i poté, co podepíšeme smlouvu. Pomáháme vám řešit případné spory a jiné nepříjemnosti, aby bylo bydlení zase příjemné.

Bravis nabízí služby "pod jednou střechou"

Po více jak 17 letech fungování víme, co lidé řeší a jak je časově i finančně náročné zajistit všechno sám. Svým klientům proto nabízíme nadstandardní služby, jaké drtivá většina franšízových poboček nemá. Přímo v našich kancelářích jsme proto zřídili hypoteční centrum Bravis, kde pro vás hledáme nejvýhodnější možnost financování bydlení. Naším cílem je vždy zákazník, nespolupracujeme s externími poradci, kterým jde o provizi.

245

A máme i vlastní právní oddělení, takže nemusíte chodit pro smlouvu k právníkovi, co ani nezná vaši situaci. Veškerou dokumentaci vyřizujeme za vás vždy ji přizpůsobíme tak, aby 100% odpovídala dané nemovitosti, ať jde o pronájem, prodej, nebo naopak koupi. Nedílnou součástí naší práce je rovněž realitní a daňové poradenství, naceňování nemovitostí, prověřování nájemníků nebo home staging a úklidové služby.

Víte, že home staging zvýší cenu nemovitosti až o stovky tisíc Kč?

Nabídka našich služeb je pestrá a zahrnuje prakticky vše, co mohou řešit jednotlivci, firmy i developeři. V drtivé většině případů máme vlastní specialisty, abychom mohli kontrolovat kvalitu odváděné práce a koordinovat ji, pokud na sebe navazuje. Nikdy tak nebudete muset řešit situaci, že dorazili pracovníci na úklid později a narušili vám tím další činnosti, nebo že právník nestihl zpracovat smlouvu a koupě bytu se tak musí odložit.