Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Jan Rasoca 30. 6. 2015
Příjemné vystupování, profesionální přístup a pružná komunikace v ČJ/AJ mě nedojímá tak jako schopnost pronajmout velký RD u Brna v horizontu cca 14 dnů od zadání. Paní Dočkalovou vřele doporučuji!
Ludmila Dušková 26. 6. 2015
Realitní makléřka Kateřina Pachlová je REALITNÍ MAKLÉŘKA - PROFESIONÁLKA. Rozhodně ji doporučuji ke spolupráci!!! S mnoha díky a pozdravy Ludmila Dušková
Jan Sladký 19. 6. 2015
Chtěl bych vyjádřit velké poděkování panu Petru Urbanovi za jeho velice profesionální přístup při hledání nájemce do mého bytu. Moc mi pomohly jeho cenné rady a rychlé řešení všech drobných potíží. Ještě jednou velké díky, Petře.
Monika Kucerova 12. 6. 2015
S pani Dockalovou spolupracuji jiz 3 roky. Snazi se vzdy najit idealniho najemnika pro muj byt a celkove vyhovet mym pranim. Ocenuji predevsim jeji rychle odpovedi a vstricne a profesionalni jednani. Urcite mohu bez vyhrad doporucit a tesim se na dalsi spolupraci.
Jana Martina Švecová 11. 6. 2015
Jsem velmi spokojená s paní Ivou Tesařovou. Její služby jsou exelentní. Děkuji za vstřícnost a trpělivost. Kdykoliv budu potřebovat vím na koho se obrátit. Doporučuji všem .
Jaroslav Pospíšil 10. 6. 2015
Kvalitní a profesionální přístup makléřky Zuzany Dočkalové potvrzuje standard, na který jsem u Bravisu zvyklý již 8 roků, co spolu spolupracujeme. Děkuji
Jana Moučková 9. 6. 2015
Tímto bych chtěla poděkovat paní Zuzaně Dočkalové za profesionální přístup, příjemné vystupováni a vstřícnost. S paní Zuzanou jsme pronajímali byt, nyní prodávali a vždy jsme byli maximálně spokojeni. Určitě se na ni v budoucnu obrátíme znovu.
Jiří Holík 3. 6. 2015
Děkujeme realitní makléřce paní ing. Michaele Čermákové za její profesionální služby a vstřícný přístup. Až budeme příště potřebovat služby realitní kanceláře, určitě se znovu obrátíme na Bravis.
Eva Kotyzová 22. 5. 2015
Velmi děkuji Petru Urbanovi, za profesionální přístup při prodeji kavárny.
Věra Kobzová 18. 5. 2015
Dobrý den. Chtěl bych tímto poděkovat, ocenit profesionální, pohodový a pohotový přístup a ochotu pomoci vždy, když se obrátím na p.Moniku Horákovou při pronájmu mých nemovitostí. Příště se opět na ni obrátím.Jěště jednou děkuji Věra Kobzová
Přidat referenci