Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
M. Vacek 16. 4. 2015
Velmi profesionální a dynamické jednání.
Helena Š. 15. 4. 2015
Bravis Reality i paní Moniku Horákovou jsem si vybrala na internetu, především podle recenzí a byla jsem s její prací nesmírně spokojená. Během krátké doby dokázala pronajmout můj byt ke spokojenosti všech stran. Vždy byla ochotná a byla s ní perfektní domluva. I do budoucna se budu obracet na ni a tuto realitní kancelář. Moc díky.
Jiřina Háková 15. 4. 2015
Dobrý den,ráda bych touto cestou poděkovala za profesionální přístup paní Zuzany Dočkalové, která nejen že má velmi dobré vystupování, ale také komunikační schopnosti a řešit nepředvídané situace. Vážím si toho a určitě se v případě potřeby na ni znovu obrátím.
Michal Habrovec 14. 4. 2015
Profesionální přístup v kombinaci se sympatickým vystupováním. Doporučuji.
Ing. Josef Noha 14. 4. 2015
Naprostá spokojenost. Skvělá spolupráce s touto milou a spolehlivou makleřkou.
Mária Dušová 13. 4. 2015
Vzhledem k tomu, že jsem s předešlou realitní kanceláři měla velmi špatnou zkušenost, byla jsem nyní při vhodném výběru velmi obezřetná a dlouho jsem volbu zvažovala. Jsem velmi ráda, že mohu nyní již jen konstatovat, že jsem vybrala velmi dobře, neboť díky paní Monice Horákové z RK BRAVIS REALITY se mně podařilo pronajmout byt opravdu ve velmi krátkém časovém horizontu. Skutečně je to velmi schopná makléřka, vždy velmi příjemná a pozitivně naladěná. Svým vystupováním působila vždy profesionálně, což se promítlo ve všech směrech. To jsou důvody, proč se na ni v případě potřeby obrátím znovu a následně ráda doporučím i dalším případným zájemcům. Takže na závěr: Moniko, přeji Vám mnoho úspěchů a mnoho spokojených klientů, neboť spokojený klient je pro Vás ta nejlepší zpětná vazba. Děkuji.
Igor Neckař 12. 4. 2015
Děkuji za rychlé a profesionální zajištění pronájmu bytu. Doporučuji
Monika Herodesová 12. 4. 2015
Byla jsem velice spokojená s profesionálním přístupem makléřky Kateřiny Pachlové, která mi pronajala byt. Doporučuji.
Olha Hladyuk 8. 4. 2015
Moc děkuji panu Ing. Urbanu za profesionalní přistup, spolupracujeme uz několika let a jsem velice spokojená. Přeji hodně pracovních úspěchů Hladyuková
Olha Hladyuk 8. 4. 2015
Moc děkuji panu Ing. Urbanu za profesionalní přistup, spolupracujeme uz několika let a jsem velice spokojená. Přeji hodně pracovních úspěchů Hladyuková
Přidat referenci