Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Jiří Brotan 16. 11. 2011
Dobrý den, touto cestou bych rád ocenil profesionální pracovní úsilí paní Lindy Hansgutové. Při jednáních o pronájmu bytu byla vždy velmi příjemná a pozitvně naladěna. Všechny prohlídky byly přesně ve smluvený čas a podklady vždy připraveny.
Popelář 15. 11. 2011
Děkuji Vám velice za nadstandardní službu zákazníkovi.
Jste jednička.
Popelář
David Poul 15. 11. 2011
Dobrý den, dovoluji si touto cestou pochválit slečnu Lindu Hansgutovou, která zprostředkovala pronájem bytu pro mého klienta. V budoucnu se bez rozmyšlení obrátím znovu na Vaši RK, kterou už nyní vřele doporučuji třetím osobám.
Kubíček 11. 11. 2011
Rád bych tímto poděkoval paní Doupovcové za rychlý a flexibilní přístup při pronájmu brněnského bytu. Profesionální služba.
Klára Schönwälderová 9. 11. 2011
Dobrý den, ještě jednou bych chtěla poděkovat slečně Riedlové, za skvělou práci, co odvedla. Měla s námi hodně trpělivosti a vždy vystupovala velice profesionálně. Mockrát děkuji :-)))
Kovářovi 3. 11. 2011
Se službami společnosti Bravis, jmenovitě paní Večeřové, jsme velmi spokojeni. Oceňujeme profesionální přístup, rychlost a pohotovost při řešení naší nabídky.
Haraštová Lucie 14. 10. 2011
Dobrý den,
ráda bych znovu poděkovala paní Večeřové, za skvěle odvedenou práci.Díky!!
Blanka z Brna 14. 10. 2011
Chtěla bych poděkovat za pomoc s pronájmem bytu, který proběhl úspěšně za vydatné pomoci paní Tesařová a to díky jejímu profesionálnímu a osobnímu nasazení a cenným radám, které nám poskytla
Jana z Brna 12. 10. 2011
Chtěla bych tímto poděkovat paní Lucii Ondríkové za perfektní spolupráci -výbornou organizaci práce, profesionální přístup, dynamický , vstřícný postoj , cenné rady, informace a v neposlední řadě bych vyzvedla její velmi příjemné vystupování . Celá záležitost byla vyřešena velmi rychle a věřím, že ke spokojenosti všech zúčastněných stran. Moc ráda budu doporučovat Bravis reality dalším lidem !
Radovan Šenkyřík 5. 10. 2011
Děkujeme za spolupráci mezi našemi společnostmi. Spolupráce s Vámi je na 1 :)
Přidat referenci