Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Antošková Katarína 16. 8. 2011
Dobry den. Pisi Vam z pozice majitele bytu, ktery pronajimam a chtela bych Vám podekovat za uroven sluzeb, ktere poskytujete. Naposledy jsem pres vas pronajala byt 1+1 v Kralove Poli. Realitnim maklerem, ktery se o celou zakazku od zacatku az do predani bytu staral, byla pi. Vecerova a musim rict, ze spolouprace s ni byla excelentni. Byt se predaval v nedeli vecer a probehlo to absolutne bez problemu. Pi. Vecerova, i kdyz mela zrovna dovolenou, dojela na predani z Vysociny a vse mela perfektne pripravene vctne anglicke verze smluvy, protoze klient nebyl ceske narodnosti. Postarala se take, aby do anglictiny bylo prelozeno to co jsem chtela do smlouvy dodat, takze nevzniklo zadne casove zdrzeni. Velice si spolupraci s Bravis cenim a tesim se, ze do budoucna budu dale moci vyuzivat sluzby vasich vysoce profesionalnich makleru. S pozravem. Ing. Antoskova
victoria schmidt 15. 8. 2011
chtěla bych poděkovat paní Hasgutově za trpělivost, smysl pro čas a kvalitní management našeho požadavku, všechno udělala podle přání i přes časový tlak
Zdeněk Starý 3. 8. 2011
Paní Večeřová byla perfektně připravena. Byl jsem moc spokojen s jejím profesionálním přístupem.

Zdeněk Starý
Přikrylová 31. 7. 2011
Chtěla bych tímto moc poděkovat sl.Hansgutové za výborné jednání, spolehlivost a hlavně ochotu-nic pro ni není problém, vše obratem zjistí a vykomunikuje a o všem ihned informuje-takže velká spokojenost a přeji mnoho úspěchů.
Zdeněk K. 30. 7. 2011
Dobrý den, díky Vaší kanceláři a hlavně slečně Hansgutové jsem poznal, jak snadné je prodat nemovitost. Ještě jednou chci poděkovat slečně Hansgutové za 100% výkon, vstřícnost a velmi obětavé chování. Díky ní vše proběhlo rychle bez průtahů.
Martin Nečas 27. 7. 2011
S realitni kancelari jsem sposlupracoval dvakrat a vzdy perfektni jednani. Pani Vecerova i Hansgutova mela velmi kvalitnti profesionalni pristup. Dekuji.
Martin Plšek 26. 7. 2011
Spolupráce s paní Večeřovou neměla chybu ! Velmi profesionální vystupování, aktivní přístup, co řekne to platí, podklady naprosto bezchybně zpracované. Vřele doporučuji a těším se na další spolupráci.
Andrea Štěpánová 21. 7. 2011
Byla jsem s ní moc spokojená, zodpovědná,příjemná a vše odborně a rychle vyřídila. Velmi výkonná
Sedláček 19. 7. 2011
Spolupráce s paní Večeřovou jako makléřkou byla velmi dobrá, ocenil jsem milé vystupování, vstřícnost a rychlé zajištění spolehlivého klienta.
Karolína Salvová 18. 7. 2011
S paní Hanou Večeřovou spolupracuji již po třetí a jsem s ní velmi spokojena. Je milá a vstřícná, ochotná vždy najít řešení.
Přidat referenci