Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Tomáš Bradáč 14. 6. 2011
Spolupráci s touto realitní kanceláří mohu vřele doporučit. Služby které od realitky očekáváte provedou na 100% a nemají problém udělat i to co jejich povinností není. Nové klienty do nájemního bytu našli vždy velmi rychle. Vždy máte pocit, že jim na vás záleží. Zní to jako klišé, ale Bravis dokázal poněkud poopravit můj skeptický názor na svět realitek a realitních makléřů - a to není nic jednoduchého. Díky a těším se na další spolupráci.
Marek Mandelík 11. 6. 2011
Jsem rád, že mohu už potřetí poděkovat slečně Večeřové, která nám zpostředkovala pronájem a to hlavně díky její trpělivosti a velké ochotě. Všem doporučujeme RK BRAVIS!!!!! Marek Mandelík
Filová Hana 9. 6. 2011
Servis RK BRAVIS je perfektní! Využivám pomoc a služby RK Bravis již několik let, vždy k mé maximální spokojenosti!
Konkrétně realitní makléř pan Kusák odvedl nedávno bezvadnou práci profesionála. Prodal můj byt k mé úplné spokojenosti! Prohlídky byly perfektně zorganizované, informace profesionálně předávané, dokonce některé prohlídky probíhaly i bez mé přítomnosti. Byt prodal ve velice krátké době, k čemuž přispěla jistě i jeho profesionální práce a přístup ke klientovi. Mohu jak RK Bravis, tak pana Kusáka, vřele všem doporučit!!!!
Miroslav Hrad 6. 6. 2011
Díky činnosti vaší RK a konkrétní práci makléřky Hany Večeřové byl pronajat můj byt. Jednání mělo rysy profesionality. Jasná komunikace, dodržování termínů, naprosto přiměřený "tlak" na uskutečnění transakce. Slušnost, věcnost, ale i mírné odlehčení nezbytného obchodního jednání. Děkuji !
Radka Řezáčová 3. 6. 2011
Servis RK Bravis jsem využila poprvé, ale rozhodně né naposled. :-)
Pan Kusák se postaral o vše od prohlídky až po předání bytu velice svědomitě, bez jakýchkoli komplikací (na což jsem u komkurenční RK nebyla příliž zvyklá).
Nesmím opomenout hlavně to, že proběhlo vše bez mé přítomnosti, jelikož hodně cestuji. Pana Kusáka mohu vřele doporučit a těším se na další příjemnou spolupráci.
Radka Ř. BRNO.
Soňa Staislavová 31. 5. 2011
Dobrý den,
chtěla bych touto cestou poděkovat Vaší společnosti, a Vaší makléřce paní Lucii Ondríkové, díky níž jsme úspěšně pronajali byt. Přístup paní Ondríkové je velmi profesionální, vstřícný, na vysoké úrovni. Vaši společnost budu bez váhání doporučovat dále a v případě dalších potřeb se určitě na Vás zase obrátíme.
Iveta Motaňová 30. 5. 2011
Můj velký dík patří makléřce Haně Večeřové, za zprostředkování pronájmu našeho bytu. Byli jsme velmi spokojení s rychlostí a profesionálním přístupeme a s vyřízením všech formalit, bez jakýchkoliv problémů. Velmi příjemná spolupráce s Vaší firmou. Děkuji
Bedřichovi 29. 5. 2011
Rádi bychom touto cestou poděkovali za odbornou spolupráci při pronájmu našeho bytu makléřce
Vaší společnosti, paní Natálii Vojtekové. Při hledání nájemce postupovala profesionálně a současně velmi vstřícně a operativně řešila související formální agendu, vždy s ohledem na časové možnosti všech stran. Rádi eventuálně doporučíme její služby v obdobných případech našim známým.
Robert Novotný 25. 5. 2011
V loňském roce jsem úspěšně pronajal byt prostřednictvím RK Bravis, za spolupráce makléřky paní Ondríkové. Proto jsem v letošním roce při opakovaném pronájmu neváhal a znovu se na paní Ondríkovou obrátil. Mohu opět konstatovat rychlé, korektní a profesionální jednání a moji naprostou spokojenost. Děkuji za spolupráci, díky níž mohu komukoli RK Bravis vřele doporučit.
Petr Podroužek 9. 5. 2011
Paní Ondríková byla velice příjemná, vstřícná, velice flexibilní, ochotná pomoci. Jednání s ní bylo rychlé a přímé. Klienty našla velice rychle. Pokud budu já či moji známí potřeboval obdobné služby, bude první člověk, na kterého se obrátím. Doporučuji!!!!
Přidat referenci