Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Sedlák Jan 8. 5. 2011
Dobrý den, rádi bychom poděkovali realitní kanceláři Bravis a zvlášť slečně Večeřové za rychlé, slušné a profesionální jednání ohledně pronájmu bytu, které se uskutečnilo od zadání do jednoho měsíce. Pokud ještě někdy budeme potřebovat podobné služby, opět se obrátíme na slečnu Večeřovou, která je ochotná sejít se i o víkendu. Děkujeme Sedlákovi
Kamil Jursa 6. 5. 2011
Tímto chci poděkovat realitní makléřce Lindě Hansgutové za profesionální spolupráci při prodeji bytů v Brně. Mimochodem, původně bylo v zadání prodat byt jeden, nicméné podařilo se ji během jednoho měsíce prodat byty dva!!! :-) Bravis lze jedině doporučit!!!
Lubos H. 5. 5. 2011
Velmi děkuji sl. Hansgutové za pomoc s prodejem svého bytu. Po celou dobu transakce byla spolehlivá, pohotová, profesionální a hlavně příjemná. Rozhodně budu ji i celou firmu Bravis vřele doporučovat.
Lukáš Kouřil 1. 5. 2011
V polovině dubna jsem se obrátil , po doporučení kamaráda , na BRAVIS REALITY s nabídkou nemovitosti k pronájmu . Po 14 dnech je nový nájemce nastěhován ........... Dovoluji si velmi poděkovat paní makléřce Mgr.Lindě Hansgutové za perfektní , rychlé a profesionální jednání .
Robin Michal 29. 4. 2011
Chtěl jsem moc poděkovat slečně Večeřové za profesionální přístup a rychlé pronajmutí nabízené nemovitosti vhodnému klientovi.Mohu vřele doporučit.Má příjemné vystupování a je na ni spolehnutí. S ostatními pronájmy se opět obrátím na ni.R.M.
Kateřina Urbanová 28. 4. 2011
Děkuji Vaší RK, jmenovitě makléřce Lucii Ondríkové za perfektně odvedenou práci při pronájmu mého bytu. Vše proběhlo neočekávaně rychle a bez problému. Vzhledem k tomu, že se chystáme v brzké době prodávat byt, určitě se opět obrátíme na vaši RK a paní Ondríkovou.
Martin Makovec 27. 4. 2011
Děkuji paní Večeřové za profesionální přístup se kterým přistupovala k naší spolupráci při hledání nového nájemníka do bytu. Vše proběhlo hladce, rychle a vedlo k naší spokojenosti i spokojenosti našich nových podnájemníků.
Markéta Veselá 27. 4. 2011
Díky skvělé práci Lindy Hansgutové jsme získali nájemníky do našeho bytu bez starostí navíc s právním servisem, úsměvem a cennými radami.
Mockrát děkujeme a přejeme, aby Vám hodně úspěchů. Veselí
Lukáš Máčel 26. 4. 2011
S prací paní makléřky Hansgutové jsem byl velmi spokojen. Rád bych ji poděkoval za rychlé nalezení nájemníka a bezchybnou organizaci. Oceňuji také pomoc při jednání se zahraničním klientem.

Lukáš Máčel
Lučanová 26. 4. 2011
Sděluji, že jsem byla velmi spokojená s jednáním paní Dany Paziové.
Od začátku se jednalo o docela komplikovaný prodej a pro mě koupi bytu, jenž byl původně v obecním vlastnictví.
Já jsem potřebovala k dofinancování hypotéku, přičemž tuto mi byla banka ochotna dát až po převodu bytu do osbního vlastnictví.
Mezitím probíhala celá řada jednání a řešení, přičemž paní Paziová byla aktivní a účinnou jednatelkou, zprostředkovatelkou i organizátorkou.
Jsem přesvědčená, že i díky jejím schopnostem se nakonec celá bytová transakce podařila, šlo totiž o tzv. trojvýměnu navíc s jedním bytem mimo Brno.
Ještě jednou děkuji paní Paziové za účinné a profesionální vystupování a přeji další spokojené klienty.
Přidat referenci