Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Sedlák Jan 3. 4. 2011
Dobrý den, děkuji za kompletní servis od začátku až po uzavření nájemních smluv včetně pohlídání plnění od nájemců a příjemné jednání. V dnešní době příjemné překvapení-ne všude se setkávám s takto profesionálním přístupem.

S pozdravem Sedlák Jan
Martin Malec 29. 3. 2011
Díky za klidný a profesionální přístup.
Božena Krafková 25. 3. 2011
Chtěli bychom tímto poděkovat slečně Haně Večeřové za její profesionální přístup při sprostředkování pronájmu našeho bytu.Jednání s ní bylo příjemné a na úrovni.Děkujeme ji také za nezištnou nabídku další spolupráce s námi při kontaktu s anglicky mluvícím nájemníkem našeho bytu.JEN TAK DÁL!!
Božena Krafková 25. 3. 2011
Chtěli bychom tímto poděkovat slečně Haně Večeřové za její profesionální přístup při sprosttředkování pronájmu našeho bytu.Jednání s ní bylo příjemné a na úrovni.Děkujeme ji také za nezištou nabídku další spolupráce s námi při kontaktu s anglicky mluvícím nájemníkem našeho bytu.JEN TAK DÁL!!
Jana Čumbová 23. 3. 2011
Dobrá den, ráda bych poděkovala realitní makléřce Haně Večeřové za profesionální služby a rychlé pronajmutí mnou nabízené nemovitosti. Vážím si toho, že se nám věnovala i ve večerních hodinách a o víkendu. Vřele doporučuji! Díky její znalosti anglického jazyka ocení její služby i zahraniční klienti. Těším se na další spolupráci v budoucnu :-). S přátelským pozdravem, Jana Čumbová
Dan Olszyna 16. 3. 2011
Děkuji za zajištění servisu spojeného s pronájmem nemovitosti, poskytnutého kanceláří Bravis Reality prostřednictvím makléřky paní Večeřové. Její proklientský přístup byl příjemným doplňkem zákaznického servisu ze strany RK Bravis Reality.
Dana a Jaromír Illkovi 3. 3. 2011
Přejeme hezký den a dovolujeme si poslat několik postřehů z našeho setkání a spolupráce s Vaší paní makléřkou.Již při prvním setkání s ní - a říká se,že na prvním dojmu hodně záleží -jsme věděli,že je to přesně ten člověk,kterého potřebujeme.Přestože nemáme vůbec žádné zkušenosti s danou problematikou a nebyli jsme si jisti,co tato činnost obnáší,její přístup k nám,profesionalita s jakou nás zasvětila do nejmenších podrobností celé transakce a konečný výsledek nás ubezpečuje o tom,že jsme udělali dobře.Přejeme jí hodně hezkých dní,příjemných zážitků ze setkávání s dalšími klienty a úspěšných jednání s nimi.Věřte,že pokud budeme realizovat jakoukoli činnost spadající pod Vaši firmu,stoprocentně víme,na koho se obrátit.Ještě jednou zdraví Illkovi
Daniel Kummer 28. 2. 2011
S realitní kanceláří BRAVIS REALITY jsem spolupracoval poprvé a to na základě doporučení známého. Byl jsem příjemně překvapen profesionálním přístupem makléřky Mgr. Lindy Hansgutové. Vše proběhlo rychle a bez problému. Děkuji a budu se těšit na další spolupráci.
Inka Hönigová 15. 2. 2011
Vážení,

děkuji za pomoc s výběr pronájmu a jejím zrealizováním, tímto samozřejmě děkuji realitní makléřce Haně Večeřové, její profesionální přístup byl úžasný, nemělo by to být výjimkou, ale bohužel v Čechách to je běžné. Nejsem zběhlá v těchto věcech, a proto mě velice potěšil i přístup, jakým řeší slečna Večeřová všechny svoje prac. záležitosti.
Klient má pocit,že jste tu pro něj a že není nic problém a tak to má být.
Velice děkuji a budu Vaši realitní kancelář doporučovat.

Hönigová
Jaromír Klein 14. 2. 2011
Vážená realitní kancelář BRAVIS REALITY,
pří jednání s Vaší realitní makléřkou slečnou Hanou Večeřovou jsem byl nadmíru spokojen, jak jejím profesionálnálním přístupem, tak milým a srdečným chováním. Přeji Vám více takových pracovníků. S pozdravem Jaromír Klein
Přidat referenci