Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Lukáš Smekal 31. 1. 2011
Dobrý dem,
chtěl bych touto cestou ještě jednou velice poděkovat za vaše zcela profesionální a bezchybné služby.
Do jednoho týdne od sepsání vstupních údajů nám byl vaší společností zajištěn nájemce, což předčilo veškerá očekávání. Rovněž ochota makléřek jak Lucie Ondríkové, tak Mgr. Lindy Hansgutové byla příkladná a v dnešní době ne až tak úplně obvyklá.
Děkuji.
S pozdravem
Lukáš Smekal
manželé Gogelovi 24. 1. 2011
S Bravisem spolupracujeme několik let, z toho dva roky se slečnou Hansgutovou. Velmi oceňujeme její vstřícnost, pohotový a profesionální přístup, ochotu přizpůsobit se našim časovým možnostem, a to i ve večerních hodinách či o víkendu. O průběhu nabízení bytu nás vždy operativně informovala, vždy zajistila všechny informace, které jsme potřebovali znát. Díky její práci a citlivému vystupování byl pronájem dohodnut v nejkratším termínu a ke spokojenosti obou stran. Určitě se na ni opět obrátíme v budoucnu.

Děkujeme. Gogelovi

Marek Hladík 5. 1. 2011
Rád bych touto cestou poděkoval slečně Večeřové ze zprostředkání pronájmu našeho bytu.
Po zádání požadavku na pronájem bytu jsem byl kontaktován do jedné hodiny, byt byl pronajat do jednoho měsíce, slečna Večeřová přesně splnila to, co jsme si na první schůzce domluvili a a celém vývoji pronájmu mě pravidelně informovala.
Děkuji mnohokrát a těším se na spolupráci při případném následném pronájmu bytu.
Marie Vallova 2. 1. 2011
Dobry den, dekuji za velmi rychle zajisteni pronajmu meho bytu. S pani Vecerovou jsem byla velmi spokojena.
Preji stastny rok 2011! Vallova
Jiřina Jeřábková 28. 12. 2010
Vážená společnosti,

šťastný nový rok 2011, pracovně úspěšný, osobní pohodu, hlavně však zdraví,

Vám všem přejí Jeřábkovi
Václav Pitrůn 20. 12. 2010
Děkuji za Vámi poskytnuté služby při realizaci pronájmu nájemního bytu v Jedovnické ul.,ocenil jsem rychlost ,přesnost a Vaše velmi příjemné chování, s pozdravem Váš spokojený kliet Václav Pitrůn.
Eva Kelarová 11. 12. 2010
Obracíme se vaší realitní kancelář již několik let. S vašimi službami jsme velice spokojeni. Paní Večeřová byla vstřícná a ochotná, přestože byla nemocná, nezrušila termín předání a poslala za sebe náhradu. Svoji práci děláte na profesionální úrovni.
Roman Jaroš 9. 12. 2010
Přes Bravis reality s.r.o. jsem řešil již druhou svou záležitost a opět jsem se setkal s profesionálním přístupem. BRAVIS REALITY doporučuji všem těm, kteří vyžadují kompletní služby.
Richard 9. 12. 2010
Bravis Reality mně příjemně překvapila a byl jsem velice spokojen s jejími službami. Obzvlášť bych chtěl poděkovat makléřce Lindě Hansgutové, která byla vždy ochotná a k dispozici řešit vše, co bylo potřeba a to i ve večerních hodinách a o všem mě vždy informovala. Byl jsem s jejím přístupem i prací velmi spokojen.
Ivo Rakus 6. 12. 2010
Makléřka firmy Bravis Lucka Ondríková mne při jednání o pronájmu mého domu mile překvapila. Jednání vedla vstřícně, časově se přizpůsobovala potřebám obou partnerů a vůbec vytvořila příjemné přátelské prostředí. Moc ji děkuji.
Přidat referenci