Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Milan Tomášek 27. 4. 2017
Při hledání realitní kanceláře jsem byl obezřetný, protože různých, často ne zrovna pozitivních, zkušeností člověk čte a slyší spoustu. Nakonec jsem se po přečtení referencí rozhodl pro BRAVIS a teď jako spokojený bývalý majitel mohu služby této RK s klidným svědomím doporučit. Obzvlášť rád budu vzpomínat na spolupráci s paní Tesařovou. Nejen že bylo jednání s ní pokaždé velice příjemné, ale celý průběh prodeje zvládla na jedničku. I v případě, kdy se objevily menší komplikace a nejasnosti se nám je s pomocí paní Tesařové podařilo vždy rychle vyřešit. Děkuji, Milan
Petr Kříž 27. 4. 2017
Dobrý den. Děkuji za šťastný den, kdy mne byla doporučena od známých Vaše realitní kancelář. Jednání s makléřkou Jitkou Dobrovolnou bylo od prvního setkání velmi profesionální až po realizaci pronájmu. Děkuji a přeji všem klientům podobnou zkušenost. Zdravím a přeji hodně úspěchů Vaší realitce. Petr Kříž, Brno.
Jaroslav OTISK 26. 4. 2017
Zprostředkováni pronájmu bylo na profesionální úrovni. Vstřícné jednání paní makléřky Jitky Dobrovolné se všemi učastníky. Byli jsme spokojeni.
Jaroslav OTISK 26. 4. 2017
Zprostředkováni pronájmu bylo na profesionální úrovni. Vstřícné jednání paní makléřky Jitky Dobrovolné se všemi učastníky. Byli jsme spokojeni.
Jarmila 26. 4. 2017
Služby paní Tesařové jsme využili opakovaně, jak na straně poptávajícíh, tak na straně nabízejících. Vždy profesionální jednání a podpora i v komplikovanějších situacích. O své klienty se stará a můžete si být jistí, že její služby nekončí podepsáním smluvy a převzetím provize, jako je to obvyklé u jiných realitních makléřů. Děkujeme.
Martin Kotík 25. 4. 2017
Velmi profesionalní i vstřícný přístup paní Dobrovolné je příkladný, určitě budeme dále s Bravis reality rádi spolupracovat.
Blanka Spoustová 24. 4. 2017
Jsem velmi spokojená. Velmi kvalitní a perfektní služby.
Luboš K. 23. 4. 2017
Inženýr Petr Urban není vůbec takový profesionál jak se tváří a chová. Veškeré jeho chování ´je jedna velká přetvářka. Tuto tvář si hřeje ve své kanceláři podle mě šikovná kancelář Bravis reality. Pan Urban je velice namachrovaný, arogantní, makléř, který se většinou klientů jedná arogantně, pokud nenesou velké peníze, jako výdělek pro tohoto makléře. Jeho jednání s lidma je velice špatné i přesto že se pan Urban tváří á chová jako dokonalost sama. Rozhodně tohoto arogantního makléře nikomu nedoporučuji, i přesto že má kladné reference vůbec nechápu jak ten lid zvládnul přemluvit na tolik kladných referencí. Jednoznačně nedoporučuji Ing. Petra Urbana!!!!!

Vážený pane Luboši K.,
i za negativní zkušenosti Vám děkuji. Děkuji, že jste nám napsal a vyjádřil se k naší práci a práci našeho kolegy. Určitě budeme s Vaší kritikou pracovat a bereme to tak, že vždy máme co zlepšit a na čem zapracovat. Na jeho obranu bych uvedla jen to, že se s Vámi již od 13.4.2017 snažíme telefonicky i písemně spojit, abychom si rozebrali situaci a vyřešili nastalé komplikace, ale bohužel se nám to nedaří. Je pro nás důležité komunikovat a předcházet kritickým situacím. Prosím Vás tedy o kontaktování přímo mne (telefonní kontakt 775 580 009, brinkova@bravis.cz) a věřím, že se můžeme posunout dále a řešit celou záležitost osobně.
Děkuji Martina Břínková, obchodní ředitelka BRAVIS REALITY
Ivo Hanzlík 21. 4. 2017
Od prvního setkání skvělá! Zajímala se o byt, o jeho příběh. Reagovala věcně na dotazy zájemců při prohlídkách bytu. Nás zase nenechala ani na chvíli nevědět, v jakém stavu se prodej našeho bytu nachází. Perfektní a rychlá domluva na všem, co jsme potřebovali. Příjemná na pohled, skvělá v přístupu. Potkali jsme profíka, který dělá této realitce velmi dobré jméno. Profesionálním přístupem, znalostmi z oboru, faktickou, příjemnou komunikací a dodržováním slibů. Děkujeme. Ivo H. a Míša V.
Libor Pivoda 19. 4. 2017
Po několikerých zkušenostech s realitními makléři profesionálka na svém místě. Příjemné, nevtíravé vystupování, co řekne, to platí - můj další ( pokud bude ) kontakt s realitní kanceláří bude 100% prostřednictvím paní Tesařové. Děkuji !
Přidat referenci