Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Lubomír Kaplan 7. 3. 2017
Kateřina Pachlová je profík. :-) Poradila jak byt co nejlépe na pronájem připravit, navrhla cenu pronájmu lehce nad průměrem a za tuto cenu dokázala v krátké době pronajmout solidnímu nájemci.
Dana Vrtišková 4. 3. 2017
Paní Pachlová s námi spolupracovala při nabídce naší nemovitosti k prodeji. Oceňujeme profesionální přístup, množství dobrých rad k přípravě bytu na prohlídky ze strany zájemců, přesné dodržování smluvených termínů a bezproblémovou komunikaci s námi i zájemci o koupi našeho bytu. Byli jsme a stále jsme velice spokojeni s prací celé realitní kanceláře. Dana Vrtišková, Olin Axman
Polášek J. 3. 3. 2017
Opětovné díky za pronájem mého bytu. S paní Matouškovou už spolupracuji delší dobu a vždy k velké spokojenosti. S radostí se na kancelář Bravis a zejména paní Matouškovu vždy obrátím.
Petr N. 1. 3. 2017
Pan Urban byl při jednáních, prohlídkách velmi profesionální, korektní, spolehlivý a přátelský. Byl nám doporučen na základě dobrých zkušeností kamaráda a ty se jen potvrdily. S pronájmem bytu nebyl žádný problém, vše probíhalo bez naprostých komplikací včetně výběru vhodných nájemníků. Služby BRAVIS REALITY a pana Urbana lze jen doporučit.
Jitka Pavlíková 28. 2. 2017
Pan Ing. Urban je korektní, spolehlivý, profesionálně přátelský. S prodejem bytu doporučil a vysvětlil vhodný postup tak, že celá akce proběhla v klidu, rychle a ke spokojenosti obou stran. Jeho služby mohu všem doporučit. J.P.
Šenkovà M. 28. 2. 2017
Dobrý den, mohu paní makléřku všem doporučit, je to přesně člověk na svém místě který mà cit pro realitní obchod.
Shpilka 28. 2. 2017
Dlouhobá spoluprace se slečnou Matouškovou při prodeji několika bytů, byla a je vždy na výbornou.Perfektní spolupràce, rychlost a vstříctnost. Děkuji.
Linda K. 28. 2. 2017
Velmi ochotný, shovívavý a trpělivý makléř, který si poradí opravdu se vším, i s naprosto nestandardními situacemi. Nejenže se vypořádal s náročnějším úřadováním a papírováním, poradil si s tím dokonce s velmi lidským přístupem. Tímto mu děkuji za profesionální vyřízení všech záležitostí týkajících se prodeje nemovitostí a maximální vynaloženou ochotu a snahu vše řešit v co nejkratším možném čase.
František 27. 2. 2017
Dobrý den, s p.Ing Petrem Urbanem jsem maximálně spokojen, mohu jen doporučit.
Dana Vrtišková 27. 2. 2017
S prací Ing. Urbana jsme byli velmi spokojeni. Od focení interiéru e exteriéru nemovitostí, přes vkusně vytvořenou nabídka na internetu až po prohlídky našeho bytu a garáže zájemci o koupi a finální prodej. Velice oceňuji trpělivost a ochotu pana Urbana s námi seniory. Kromě profesionality musím ocenit i lidskost a snahu pochopit naše případné obavy a rozptýlit je. Velice ještě jednou děkujeme.
Přidat referenci