Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Dana Vrtišková 27. 2. 2017
S prací Ing. Urbana jsme byli velmi spokojeni. Od focení interiéru e exteriéru nemovitostí, přes vkusně vytvořenou nabídka na internetu až po prohlídky našeho bytu a garáže zájemci o koupi a finální prodej. Velice oceňuji trpělivost a ochotu pana Urbana s námi seniory. Kromě profesionality musím ocenit i lidskost a snahu pochopit naše případné obavy a rozptýlit je. Velice ještě jednou děkujeme.
Martina 27. 2. 2017
Děkuji Petrovi za prodej mojí nemovitosti. Upřímně jsem o prodeji věděla jen to podstatné, podepsala pár dokumentů a pak už jen přišly peníze na můj účet. I druhá strana (kupující) byl vybrát dle dobrého uvážení makléře a tak prodej šel opravdu hladce. Opravdu děkuji za takto skvělou práci a preciznost, která se obecně ve službách nevidí. Kancelář BRAVIS REALITY je seriózní partner s profesionály na svém místě. DOPORUČUJI!
Tomáš Absolon 26. 2. 2017
S paní makléřkou Ivou Tesařovou jsme se seznámili při prohlídce nabízeného bytu fa BRAVIS. Přístup paní Tesařové byl naprosto skvělý. Byt jsme si koupuli a pronájem jsme opět svěřili do rukou paní Tesařové. Vše proběhlo k naší maximální spokojenosti.
Lenka Jedličková 26. 2. 2017
Spolupráce s paní Matouškovou byla vynikající, v poměrně krátké době náš byt prodala a vše vyřídila rychle k naší spokojenosti i ke spokojenosti našeho kupujícího. Paní Matoušková Ivana je makléřka na svém místě! Doporučuji! Děkujeme.
Josef Ludvík 23. 2. 2017
Děkuji za odpovědnou a lidsky příjemnou profesinální práci bez manipulací a vydírání, což, jak už mám vyzkoušeno, není u realitních makléřů samozřejmé.
Mgr. Robert Sedláček 21. 2. 2017
Velmi děkuji paní makléřce Ivaně Matouškové za profesionální přístup a rychlé jednání , spolupracuji s paní makléřkou a realitní kanceláří Bravis již po několikáté a oceňuji profesionální a bezproblémový přístup této realitní kanceláře.
Oldřich Darmovzal 9. 2. 2017
Už opakovaně nám s realizací pronájmu pomáhala paní Ivana Matoušková. Vždy vše proběhlo bez problémů k naší úplné spokojenosti, za což moc děkuji!
Aleš Pavlok 8. 2. 2017
Chtěli bych tímto opět velmi poděkovat paní Ivaně Matouškové za velmi rychlé sehnání nájemnice do našeho bytu. Byla to už naše pátá spolupráce s paní Matouškovou a opět k naší naprosté spokojenosti. Aleš Pavlok
Sylva Zástěrová 4. 2. 2017
Dobrý den, musím Vám poděkovat za Váš skvělý přístup při hledání podnájemníka do mého bytu v Brně - Komíně. Velice oceňuji Váš přístup, rychlost a profesionalitu. Moc a moc děkuji Zástěrová
Alena Novotná 3. 2. 2017
Jsem maximálně spokojená s prací realitní makléřky Zuzany Dočkalové. Oceňuji zejména rychlost, pružnost, profesionální přístup, jazykovou vybavenost a v neposlední řadě příjemné vystupování. Byt byl pronajat za týden od první schůzky a zdá se, že s nájemníky budeme velmi spokojeni. Realitní kancelář BRAVIS REALITY s.r.o. jsem zvolila na doporučení mé kamarádky a i já se přidávám k zástupu spokojených klientů. Spolupráci s realitní kanceláří jednoznačně doporučuji a paní Zuzaně Dočkalové ještě jednou za vše děkuji.
Přidat referenci