Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Monika Askew 18. 12. 2016
Skvela spoluprace s pani Romprtlovou. Ve stejny den kdy odesly prvni najemnici prisla uklidova sluzba zajistena RC Bravis a druhy den se uz stehovali novy najemnici. Byty pronajimam jiz delsi dobu, ale s takto perfektnim servisem jsem se jeste nesetkala. Moc diky!
Luděk Musil 16. 12. 2016
Paní makléřka je velmi ochotná, má profesionální vystupování, příjemná, komunikativní, prostě člověk na pravém místě. Mohu jen doporučit.
Ivo Hahn 11. 12. 2016
Velice děkuji paní Zuzaně Dočkalové za pomoc při pronájmu našeho bytu. Cením si především jejího profesionálního a milého přístupu, a také rychlosti, s jakou se celé transakce zhostila, přičemž ani příprava smluv v cizím jazyce nečinila žádný problém.
Ing. Aleš Bedřich 10. 12. 2016
Chtěl bych touto cestou poděkovat paní Zuzaně Dočkalové za spolupráci při řešení pronájmu našeho rodinného domu. Byli jsme spokojeni s věcným, konstruktivním a příjemným jednáním, které vedlo k uzavření nájemní smlouvy. Stejně jako již dříve se příště opět obrátíme na Vaši realitní kancelář.
Monika Sokolová 8. 12. 2016
Spolupráci s paní Zuzanou jsem započala na základě výborné reference Vašeho dlouholetého klienta a mohu potvrdit tuto výbornou referenci. Paní Zuzana má vysoce profesionální a současně přátelský přístup ke klientům podpořen jejími zkušennostmi na trhu realit. Mě osobně moc pomohla. Děkuji za spolupráci. Monika Sokolová
manželé Michaela a Jindřich Caesarovi 7. 12. 2016
Již více let spolupracujeme s paní Tesařovou a využíváme služeb realitní kanceláře Bravis při pronájmu našich nemovitostí.Jsme velice spokojeni a za její laskavý a vysoce profesionální přístup děkujeme. Je velice ochotná, příjemná a vždy se na ni můžeme ve všem spolehnout. Vřele doporučujeme.
Jiří Pertl 30. 11. 2016
Velice profesionální spolupráce, rychlá komunikace. Mohu vřele doporučit.
Jana Rosí 17. 11. 2016
Při pronájmu bytu jsme byli velmi spokojeni s prací paní Purketové. Jednání s ní byla vždy konstruktivní, byla rychlá, ochotná a příjemná, předem měla vše připraveno. Taky se podařilo velmi rychle realizovat pronájem - po první návštěvě. S takovým profesionálním jednáním jsme se setkali po prvé, příště se určitě na ni znovu obrátíme.
Jiří Kazelle 10. 11. 2016
S prací a jednáním Bc. Evy Romportlové jsem byl zcela spokojen. Jednání s ní bylo příjemné, věcné a rychlé. Byt byl pronajat po první návštěvě zájemců.
Martin O'Malley 6. 11. 2016
Rychly a profesionalni servis. Urcite bych se obratil na ni znova. Dekuji.
Přidat referenci