Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Helena Švabová 3. 2. 2017
Dobry den, rada bych podekovala realitni maklerce Eve Ramportlove za jeji vynikajici praci a naprostou spolehlivost. S pani Evou jiz spolupracuji dlouho a jsem s ni naprosto spokojena a vrele ji doporucuji. Pekny den.
Mirka Šenkeříková 1. 2. 2017
S paní Purketovou jsem byla při pronájmu bytu velice spokojená, usměvavá, příjemná, rychlá, ochotná, starostlivá, s profesionálním jednáním a stále v dobré náladě.
Daniela Balounvá 27. 1. 2017
Paní Župková byla velmi vstřícná a milá při prodeji naší nemovitosti, se vším nám pomohla a poradila, takže jsme žádné starosti s prodejem domu neměli. Příště nebudu váhat a s radostí se obrátím na Bravis reality i přímo na ni.
Eva Šmahlíková 12. 1. 2017
Velmi děkuji paní makléřce Kateřině Pachlové za profesionální přístup, rychlé a bezproblémové jednání a jazykové dovednosti, kdy jsme díky ní už podruhé velmi rychle pronajali byt ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Martina Chrástecká 12. 1. 2017
Děkujeme Zuzaně za její dobře odvedenou práci při pronájmu našeho bytu. I přes období Vánoc byla schopná nám zajistit navazujícího nájemníka a tím nám ušetřila hodně peněz a energie. Opravdu děkujeme:)
Pavel Kapler 5. 1. 2017
Chtěli bychom ještě jednou moc poděkovat panu Ing. Petru Urbanovi z RK BRAVIS za jeho zásadní podíl při realizaci hledání a získání nového domova pro naši rodinu. Zejména opravdu velmi oceňujeme jeho férový přístup, kterým nám umožnil náš vysněný nový byt koupit, když před námi nedal přednost jiným zájemcům, kteří se nás snažili přeplatit, stejně jako vysokou míru profesionality a flexibilní komunikace s námi jako klienty. Určitě jeho služby doporučujeme a v budoucnu se na něj jistě opět s důvěrou obrátíme.
Ing.Ivan Klouda 4. 1. 2017
Děkuji tímto za spolupráci paní Bc. Evě Romportlové, a to za její mimořádnou snahu a pomoc při obsazování našich dvou bytových jednotek v domě na ulici Vídeňská 6. Ing.Ivan Klouda, spokojený klient firmy BRAVIS s.r.o.
Ing.Ivan Klouda 4. 1. 2017
Dobrý den !, dovolte poděkovat Vám, vedení firmy BRAVIS s.r.o., za spolupráci Vašeho kolegy, ing.Petra Urbana, při realizaci doporučení, nabídky, zakoupení, technicko-obchodní podpory a i osobního nasazení v uvedené věci ( zakoupení dvou bytových jednotek v domě na ul.Vídeňská 6) až ke dni předání a obsazení obou bytových jednotek, a to zjevně až nad rámec jeho pracovních povinností ! V budoucích případných záležitostech se na Vás a tím i na ing. Petra Urbana budeme rádi obracet ! Ing.Ivan Klouda, spokojený klient firmy BRAVIS s.r.o.
Lenka Gricová 2. 1. 2017
Touto cestou bych chtěla poděkovat paní Ivě Tesařové, která velice ochotně a spolehlivě pomohla s prodejem nemovitosti. Jejímu profesionálnímu, příjemnému a vždy ochotnému postoji k dané věci patří velké ocenění a dík.
Veronika Loskotová 31. 12. 2016
Děkujeme paní Tesařové za velmi profesionální pomoc při koupi bytu,vždy byla velmi ochotná a příjemná,její služby mohu vřele doporučit!
Přidat referenci