Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Daniela Burešová a Jiří Gottwald 28. 9. 2014
Paní makléřka Matoušková byla velice ochotná, sympatická, dochvilná, zkrátka profesionálka. Nejenom, že nám pomohla zprostředkovat byt, ale také byla velice vstřícná při domluvě s majiteli na opravách a změnách v bytě. Vřele doporučujeme.
Adam Dvořák a Mirka Juranová 5. 9. 2014
So sluzbami BRAVIS REALITY sme vysoko spokojny vsetko podla dohody. Maklerka pani Zuzana Dockalova je velmi prijemna, dochvilna, sympaticka velmi nam pomohla urcite ju doporucujeme
Karolína Žáčková 31. 8. 2014
Vřele doporučujeme všem klientům realitní kancelář BRAVIS. Vše proběhlo dle domluvy, bez jakýchkoli problémů. Paní Zuzana Dočkalová je profesionální makléřka, je velmi milá, sympatická a vstřícná. Jsme velice spokojeni.
Jitka Frohlichová 5. 8. 2014
Děkuji Lucii Frydrychové za perfektní spolupráci při pronájmu bytu. Je velmi ochotná, vstřícná a profesionální, komunikativní a svou práci dělá nejen ráda, ale i velmi dobře.
Jitka Frohlichová 5. 8. 2014
Vřele doporučuji všem klientům realitní kancelář BRAVIS. Monika je profesionální makléřka, navíc
je velmi milá, sympatická a vstřícná.
Vladimíra Jirásková 2. 8. 2014
Pana Urbana mohu s klidným svědomím doporučit. Jako majitelka domů s ním spolupracuji na pronájmech svých bytů opakovaně a dlouhodobě. Je profesionální, přesný, má přehled o trhu a velmi dobrý odhad. BRAVIS reality je časem prověřená a spolehlivá kancelář.V. Jirásková
Mudr. Válková 28. 7. 2014
S paní makléřkou Ivanou Matouškovou, jsem absolvovala několik prohlídek bytů. Paní makléřka je velice příjemná a snaživá osobnost a mohu ji tedy všem doporučit, tak jako realitní kancelář Bravis. Děkuji za spolupráci.
Jan Maloň 10. 7. 2014
S celou RK BRAVIS jsem byl naprosto spokojený. Náš realitní makléř, pan Ing. Petr Urban byl vždy velmi ochotný a laskavý, cokoliv jsem potřeboval vědět nebo zjistit, tak nebyl problém. Tímto bych chtěl panu Urbanovi i celé Vaší společnosti poděkovat za zprostředkování mého nového bydlení a budu se těšit v budoucnu na další spolupráci.
Milan Řehořek 10. 7. 2014
Pomocí realitní kanceláře Bravis a paní Ivany Matouškové jsme našli velice pěkný a bezproblémový podnájem. Paní Matoušková byla velice příjemná a nápomocná ke všem našim otázkám. Doporučuji jak kancelář Bravis Reality, tak paní Matouškovou všem co hledají přesně to co jsme hledali my.
Kristína S 3. 7. 2014
s praci pana Urbana jsem velmi spokojena.muzu jen doporucit ;-)
dekuji..
Přidat referenci