Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Jiří Vinklář 2. 3. 2014
Se službami makléře, pana Ing.Urbana, jsem byl naprosto spokojen. Jednal vždy velmi příjemně, jako zprostředkovatel s prodávajícími fungoval bez chyby, pomohl se vším potřebným a značně usnadnil celý proces koupě bytu.
Jarmila D. 2. 3. 2014
Ráda bych poděkovala paní Ivě Tesařové za perfektní servis při zajištění pronájmu. Je velmi vstřícná a zároveň profesionální. Určitě ráda využiji jejích služeb i v budoucnosti a doporučím její služby ostatním.
Evžen Hloušek 28. 2. 2014
Vážená paní, jsem spokojen s Vašimi službami.
David Petřík 26. 2. 2014
Děkuji slečně Ivaně Matouškové za perfektní provedení prohlídky a maximální vstřícnost a ochotu. Mohu jen doporučit!
Silvie Kafkova 25. 2. 2014
Velmi radi bychom podekovali pani Tesarove za jeji profesionalni a hlavne velmi vstricny pristup. Pani Tesarova byla vzdy mila, ochotna a co jsme ocenili nejvice, tak vzdy prisla velmi rychle s moznym reseni dane situace. Pomohla nam nejen vybrat byt dle nasich predstav, ale take prodat nasi nemovitost. S jeji praci jsme velmi spokojeni a v budoucnu bychom se na ni opet obratili. Jeste jednou dekujeme:)
Lenka Škubalová 18. 2. 2014
Chci ještě jednou poděkovat paní Matouškové za její přístup a pomoc při koupi bytu, vždy se časově přizpůsobila, veškerá dokumentace byla skvěle připravena a rychle vyřízena. Služby realitní kanceláře a zvlástě pak paní Matouškové mohu vřele doporučit :-)
Jana Jašová 16. 2. 2014
Paní Tesařová je ochotná, příjemná a vstřícná. Komunikace s ní je na velmi dobré úrovni. Při řešení problémů byla vždy nápomocná. Velmi děkujeme za spolupráci a vřele doporučujeme.
Lukáš H. 13. 2. 2014
Vřele doporučuji. Slečna Dočkalová je profesionál na svém místě.
Ivoš Ch. 13. 2. 2014
Příjemné vystupování, přístup ke klientovi a majiteli na úrovni, zprostředkování připomínek a úprav smluv v pořádku, ochota jednat a vyřizovat záležitost prakticky v jakémkoliv čase (přizpůsobení se časovému harmonogramu klienta), sepsání předávacího protokolu v detailu, zajištěna zastupitelnost v rámci Bravis týmu (Monika Schönwälderová)... Dobrá spolupráce a budu-li potřebovat, tak se na makléřku opět rád obrátím.
Zuzana Horemuzova 13. 2. 2014
Dakujeme pani Matouskovej za rychlu a profesionalnu spolupracu! Radi by sme Vas odporucili buducim najomcom.
Přidat referenci