Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
P. Dockal 1. 1. 2014
Velmi děkuji, za profesionální a úžasné jednání, kde i v mé nelehké situaci se pan Urban zachoval velmi profesionálně.Pokud bude nějaké příště, velmi rádi opet využijeme služeb RK Bravis. Preji mnoho spokojenych klientu.
Petr Veselý 18. 12. 2013
Vše proběhlo k mé spokojenosti.
Aneta Blažejová 3. 12. 2013
Paní Iva Tesařová nám byt perfektně představila, komunikace s ní byla velmi příjemná, svoji práci dělala opravdu profesionálně. Po takto příjemném a bezproblémovém zařízení všech záležitostí kolem bytu mohu pouze říct, že příště bych se na Bravis a na paní Tesařovou obrátila určitě znovu.
Libor Kotrla 28. 11. 2013
Paní Tesařovou mohu jen doporučit. Její přístup ke klientovi se vyznačuje maximálně seriozním chováním, akceptujícím individuální požadavky klienta. S profesionální lehkostí řeší vzniklé problémy a překážky k plné spokkojenosti klienta.
Děkuji za uzavřený obchod paní Tesařová :-)

Jan Kuklik 19. 11. 2013
S prubehem zprostredkovani koupe domu jsme byli spokojeni. Doporucujeme; vyuzijeme opet.
Michal 18. 11. 2013
Velmi příjemné vystupování a přístup, připomínky ke smlouvě domluvila s majitelem, zařídila i přepis elektřiny, což jsem nečekal. Děkuji za spolupráci a v případě potřeby nebudu váhat opět se obrátit.
Tomáš Zelený 29. 10. 2013
Touto cestou děkuji panu Urbanovi za jeho přístup, vstřícnost a ochotu při vyřízení všech potřebných náležitostí souvisejících s koupí nemovitosti. Díky jeho profesionálnímu jednání, lidskému přístupu a pozitivnímu naladění byla pro mě koupě bytu příjemným životním mezníkem. Přejeme panu Urbanovi a realitní kanceláři Bravis reality s.r.o. mnoho dalších, spokojených klientů.
S pozdravem Tomáš Zelený
Pavel Novotný 3. 10. 2013
Dobrý den, rád bych touto cestou poděkoval paní makléřce Ivaně Matouškové za naprosto bezproblémový postup při pronájmu bytu. Byla velmi milá a ochotná!:) Děkuji
Lenka 3. 10. 2013
nespokojenost
Stanislav 25. 9. 2013
Se službami realitní kanceláře jsem byl velmi spokojen. Obzvláště spolupráce se slečnou Lucií Frydrychovou byla velmi příjemná, vedená na profesionální úrovni. Velice příjemně mě překvapila ochota řešit otázky v průběhu uzavírání nájemní smlouvy, možnost kdykoliv se domluvit na osobním setkání apod. Vřele doporučuji.
Přidat referenci