Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Janula Pechníková 21. 8. 2013
S makléřkou Lucií Frydrychovou jsem byla velice spokojena. Vždy vyhověla mým prosbám a termínům, byla ochotná, upřímná a flexibilní.
Tomáš Rudecký 21. 8. 2013
Paní makléřka byla velmi milá a zodpověděla všechny naše dotazy. V jednání s majitelem bytu ohledně pronájmu nám dokázala rychle zařídit podepsání smlouvy a o všechny záležitosti se postarala. Prošla s námi i smlouvy a podrobně nám popsala hlavní body. S vašimi službami jsme byli velmi spokojeni.

Rudecký
Spokojení nájemníci :) 21. 8. 2013
Při hledání bytu jsme se setkali s mnoha realitními makléři. V porovnání s ostatními bylo velice příjemnou změnou setkat se s paní Frydrychovou. Oceňujeme a děkujeme za její profesionální přístup, vstřícnost a příjemnou komunikaci. Celý proces pro nás byl příjemným zážitkem, proběhl rychle a bez problémů. V případě potřeby se na paní Frydrychovou velice rádi opět obrátíme.
Děkujeme a rádi Vás doporučíme.
Daniel Konečný 20. 8. 2013
Makléřka Lucie Frydrychová je ochotná, rychlá a přizpůsobivá. Kdo hledá bezproblémové bydlení doporučuji.
Jana Kovaříková 20. 8. 2013
Ráda bych touto cestou poděkovala makléřce Lucii Frydrychové, dlouho jsem se nesetkala s takto ochotnou a rychle jednající makléřkou.
Kamila Šedková 20. 8. 2013
Ráda bych poděkovala makléřce Lucii Frydrychové za zprostředkování pronájmu. Vše proběhlo velmi rychle. Lucie byla milá, ochotná a velice profesionální. Patří jí mé velké díky. Určite budu ji i společnost Bravis reality doporučovat.
Simona Korčáková 20. 8. 2013
S přítelem jsme měli zájem o koupi bytu v Židenicích, paní Frydrychovou jsme kontaktovali přes formulář na internetu a žádná odpověď. Poté jsme paní Frydrychovou kontaktovali telefonicky a měli jsme zájem o prohlídku. Paní nabídla čas, který by ji vyhovoval a my jsme čekali na potvrzení. Paní Frydrychová ještě znovu volala zda by se čas ještě nedal změnit a nám tato změna nevyhovovala, poté jsme tedy čekali na potvrzení původně navrhovaných časů a kontaktu od paní Frydrychové jsme se již nedočkali. Paní makléřka nás už vůbec nekontaktovala, ač jsme na její telefonát čekali, i kdyby tato prohlídka neměla být uskutečněna, čekali bychom alespoň telefonát s informacemi, že se prohlídka konat nebude. Teprve nyní po třech týdnech je u tohoto bytu "rezervováno", i kdyby jí tato informace byla známá před třemi týdny, beru jako slušnost se nám jako zájemcům ozvat.A po této zkušenosti už jsme se nerozhodli paní makléřku znovu "uhánět", myslím si, že shánění kupců by měla být práce makléře. Paní Frydrychovou čili reality Bravis tedy nedoporučuji.
Roman Sobotka 12. 8. 2013
Krásný den všem. S paní Tesařovou jsem byl velice spokojen. Na email odpověděla vždy včas, na telefon reagovala ihned, nebo když měla jednání, tak ihned potom. Vždy vše vyřešeno profesionálně ke spokojenosti všech zúčastněných stran. Co bych ale chtěl obzvlášť "vypíchnout" je způsob komunikace. Ne mnoho obchodníků umí komunikovat (bohužel), ale paní Tesařové není co vytknout. Pozdraví, osloví, poptá se, jak se vede, prostě ji záleží na potřebách klienta. Pokud někdo chce být dobrý obchodník, měl by plnit klientovi potřeby, ne myslet v prvé řadě na provize z prodeje plynoucí. Takže za mne, děkuji paní Tesařová a s čistým svědomím doporučuji všem klientům.
spokojený klient 6. 8. 2013
Paní Tesařovou doporučuji jako spolehlivou realitní makléřku, která jedná ve vašem zájmu, má příjemné vystupování a vždy se vám snaží maximálně vyjít vstříc.
Simona Stibor 25. 7. 2013
S paní Dočkalovou se mně spolupracovalo velmi dobře. Byla ochotná, informovaná a na každou otázku vcelku rychle zareagovala, zjistila odpovědi a dala obratem zpětné info. Mohu ji doporučit ostatním klientům. Byla jsem spokojená..
Přidat referenci