Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Jana Changuir 17. 6. 2013
Právě jsem si pronajala byt za pomoci vaší RK. Byla jsem velmi spokojená s profesionálním přístupem paní makléřky. Vše proběhlo přesně podle domluvy, byla velmi ochotná a vše mi skvěle vysvětlila. Předání proběhlo zcela bez problémů a chtěla bych jí tímto moc poděkovat za všechno, co pro nás udělala.
Jiřina Halíčková 17. 6. 2013
S paní Dočkalovou se mně dobře spolupracovalo. Byla ochotná. na každou otázku rychle reagovala a co jsem potřebovala vědět od majitele bytu rychle zjistila a dala zase obratem zpětné info. Mohu ji doporučit ostatním klientům. Byla jsem spokojená. Navíc mi dala info i ohledně okolí bytu a lokality..kam na vycházku,na jídlo atd...Ano byla jsem s ní spokojená..
Klimešová Martina 7. 6. 2013
Co se týká paní Dočkalové tak nelze napsat absolutně nic záporného. Paní Dočkalová byla při našem jednání naprosto úžasná, spolehlivá, navíc reagovala na všechny otázky a jiné záležitosti hned. Tímto chci za její služby zároveň moc poděkovat, protože jsem díky ní našla konečně pohodové a klidné bydlení.
Marečkovi 6. 6. 2013
Realitní kancelář Bravis a speciálně makléřku paní Ivu Tesařovou můžeme jen doporučit, je to nejen "profík" v oblasti realit, ale i velmi příjemný a empatický člověk. S její pomocí pronajímáme naši nemovitost už potřetí běhěm 5 let a vše probíhá v naprostém pořádku a doufáme, že spolu opět dojdeme až do úspěšného cíle. Děkujeme a přejeme jen samé spokojené klienty.
Setínkovi 24. 5. 2013
Děkujeme paní Ivě Tesařové za pomoc při zprostředkování koupě bytu a za velmi užitečné rady.
Kateřina Drajsajtlová 13. 5. 2013
Se službami realitní kanceláře jsem byla velmi spokojená. Spolupráce se slečnou Monikou Schönwalderövou byla příjemná, vedená na profesionální úrovni. Velice příjemně mě překvapila ochota řešit otázky v průběhu uzavírání nájemní smlouvy, možnost kdykoliv se domluvit na osobním setkání apod. Vřele doporučuji. KD
Daniela Bajusz 11. 5. 2013
Spolupráce se slečnou Monikou byla velmi příjemná a profesionální. Nebyl problém se kdykoliv spojit nebo se domluvit na osobním setkání a ve všem nám vyšla vstříc. Můžu pouze doporučit.
Daniela Bajusz,
LIQUORS & SPIRITS - Jakub Darmovzal 6. 5. 2013
Rád bych tímto chtěl poděkovat za nalezení a vyřízení podnájmu v Brně na Jánské ulici. Vše proběhlo bez problémů, makléřka milá a ráda ihned řešila možné problémy či dotazy.
Magdaléna Chalupníková 4. 5. 2013
Dobrý den,
ráda bych vyjádřila svůj názor na vaši společnost nebo spíše Vaší zaměstnankyni Zuzanu Dočkalovou. S poskytnutými službami od počátku kontaktování nalezeného bytu až po úplné podepsání smlouvy k převzetí bytu, bylo jednání paní Dočkalové naprosto uspokojivé. Příjemné jednání, poskytnutí informací a v našem případě i rychlé poskytnutí smlouvy, patří k vlastnostem této osoby. Za všechny osoby, kterých se tento byt týkal děkujeme a rádi doporučíme.
S přáním příjemného dne, Chalupníková
Libor Haltmar 3. 5. 2013
Se slečnou Zuzanou Dočkalovou se mně velice dobře spolupracovalo. Byla vstřícná, ochotná a flexibilní. Mohu jen vřele doporučit. Závěrem, byl jsem velice spokojen.
Přidat referenci