Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Jan Kubiš 7. 2. 2013
Spolupráce s paní Tesařovou byla profesionální. Příjemné a rychlé jednání, vždy nám vyšla vstříc. Rychlé obstarání informací. Mohu jen vřele doporučit. Kubiš
Václav Lederer a Aneta Opletalová 31. 1. 2013
Moc nás potěšil vstřícný, milý, lidský, ale stále profesionální přístup paní Dočkalové. Všechno, co slíbila, vždy splnila a nikdy nebyl problém se s ní domluvit. Už od první prohlídky s ní byla radost spolupracovat. Až přístě budeme řešit otázku prodeje nebo nákupu nemovitosti, určitě se na ni znovu obrátíme.
Roman Pešta 23. 1. 2013
Dobrý den, Spolupráce s Vámi pane Hamza byla si myslím víc jak nadstandartní. Nic nebylo problém a nám to hodně pomohlo. Děkujeme i s přítelkyní za Vás čas.
Michal Tulis 22. 1. 2013
se sluzbami pana Hamzi jsem byl velmi spokojeny! mohl bych jen doporucit!
Matej 21. 1. 2013
Pani maklérka je veľmi ochotná, komunikácia a doladenie detailov nájmu prebehli rýchlo a bez problémov. Dokonca jej nevadilo podpísanie zmluvy cez víkend.
Michal Nespor 14. 1. 2013
Velmi profesionalni jednani, perfektni komunuikace. Slecna je velice prijemna. Vrele doporucuji.
Sedláková Blanka 17. 12. 2012
Jsem naprosto spokojená. RK BRAVIS REALITY nebyla jediná se kterou jsem jednala, nejen ohledně nového bydlení,ale i ohledně prodeje nemovitosti. Opravdu jako jediná však projevila více než profesionální přístup. Nechyběla lidskost a empatie a vše bylo ve spolupráci s paní Večeřovou vyřízeno velmi rychle, bez průtahů a prakticky bez mého velkého snažení. V dnešní době mi to připadá jako zázrak a také to tak budu i velmi ráda prezentovat dále. Děkuji a přeji celému kolektivu krásné a spokojené svátky, úspěšný rok 2013 , mnoho dalších spokojených klientů a MÍR.
Sedláková Blanka
Stloukalová Marie 14. 12. 2012
V oblasti financování se pohybuji již více jak 20 let a měla jsem možnost spolupracovat s mnoha realitními makléři.
Vaši realitní kancelář si vybral můj syn Lukáš Stloukal při koupi bytu, kde se vršil jeden problém za druhým. Ale vše se nakonec úspěšně zvládlo díky vašemu makléři, Radku Mazurovi.
Pane Mazuro, ještě jednou velké díky, Váš přístup ke klientovi se nevidí každý den.

Stloukalová Marie
Zouharova Marta 12. 12. 2012
Dobrý den Při projednáváni nájemní smlouvy jsem byla s Vašimi službaminvelice spokojena a v případě dalších podobných služeb se na Vás opět obrátím.Váš osobní přístup velice dobře prezentuje poskytované služby Vaší realitní kanceláře. ...............Dekuji
Lukáš Hašek 10. 12. 2012
Paní Večeřové se podařilo najít pro mě naprosto perfektní byt splňující přesně mé požadavky, neměl jsem nejmenších výhrad. Vše doplněno profesionálním servisem a skvělou komunikací. Děkuji!
Přidat referenci