Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Hana B. 4. 10. 2012
Chtela bych podekovat velmi Vasi maklerce Dane za pomoc a radu s mym problemovym najemnikem. Pokud se jeste rozhodnu byt pronajmout obratim se na ni.
Petra Rostová 3. 10. 2012
Nedávno jsem se zúčastnila prohlídky na ulici Dalimilova s makléřem p.Mazurem. Byla jsem mile překvapena jeho profesionálním a vstřícným přístupem. I když jsem nakonec nabídku vaší kanceláře nevyužila, ráda doporučím dál. Díky moc
Jana Volná 3. 10. 2012
Moc bych chtěla poděkovat panu Jiřímu Kusákovi, který mi velmi pomohl při hledání pronájmu. Vzhledem k tomu, že jsem zkusila hledat byt přes více realitek, byla jsem jeho přístupem, rychlostí a organizační schopností pana Kusáka velmi mile překvapena. Vaši realitní kancelář budu určitě velmi ráda doporučovat. Ještě jednou díky.
Yvona Koutecká 3. 10. 2012
Přestože jsem extrémně pracovně vytížená, udělala jsem si chviličku, neboť pokládám za svou milou povinnost poděkovat paní Tesařové za ochotu a maximální péči. Rovněž lidským přístupem, příjemným vystupováním a rychlým řešením jednotlivých bodů při koupi bytu, splnila veškerá má očekávání. Bohužel jsem se necelé 2 měsíce nato, setkala u jiné společnosti, s jiným makléřem a s naprosto odlišným přístupem ke klientovi. Neochota, k mému zděšení až čišící nadřazenost a neosobní jednání makléře mne velmi velmi "zklamala". O to více si vážím přístupu paní Tesařové, ještě více se díky špatným zkušenostem (jinde) umocnila moje potřeba napsat zde, že profesionalita, ochota, preciznost, přístup není standardní záležitostí a rozhodně poskytované služby nevypadají všude stejně. Je to i o dojmu, který v nás ta která osoba zanechá... S paní Tesařovou se kdykoli moc ráda uvidím, pokud budu v realitním světě cokoli potřebovat, vím, kam se obrátím. Nechci již absolvovat otřesné zážitky jinde. Pro mne jediná možná volba, paní Iva Tesařová a Bravis = BRAVO !!! Přeji všem mnoho zdaru a ještě spoustu spokojených klientů jako jsem já. To je ta nejlepší vizitka, ať se Vám daří.
Bartoníková 2. 10. 2012
Touto cestou bych ráda poděkovala p. Radku Mazurovi za ochotu, a profesionální přístup.
Mohu jen doporučit.
Vladimír Míček 2. 10. 2012
S paní Švábenskou byla výborná a rychlá domluva. Vše proběhlo bez problémů a v pohodě. Vřele můžu všem doporučit spolupráci.
Sylvie a David Stančíkovi 30. 9. 2012
Naprosto profesionální přístup ke klientovi, ochota, perfektně připravené podklady i schopnost zodpovědět všechny dotazy a případné další informace obratem zjistit. Jako makléře stoprocentně doporučujeme a za spolupráci děkujeme.
Monika Kremplová 25. 9. 2012
Děkujeme mockrát paní Haně Večeřové za ochotu, milý přístup a čas, který nám věnovala. Byly jsme moc spokojené, a pokud budeme v budoucnu potřebovat s něčím v této oblasti pomoci, víme s důvěrou kam se obrátit. Ještě jednou díky.
Vladimír Polák 10. 9. 2012
Výborný, příjemný, ochotný, profesionální a sympatický makléř. Doufáme, že se ještě setkáme a obchod uskutečníme.
Plamen Georgiev 7. 9. 2012
Dekuji Vam :)
Přidat referenci