Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Ivana Havlíková 28. 8. 2012
Ráda bych touto cestou poděkovala paní Paziové, která mě i mému příteli v současné době velice pomáhá s koupí nemovitosti. Její přístup je velice vstřícný a přátelský. Její pracovní nasazení je nadstandartní a ryze profesionální.Veškeré záležitosti řeší rychle a a perfektně.Jsme velmi rádi, že můžeme spolupracovat právě s ní a mohu ji jen dalším klinetům vřele doporučit..
Kaláb 22. 8. 2012
Děkuji paní Mamulové za vyčerpávající informace k Freedomku. I přes to, že jsme chtěl pouze informace a ne dům hned koupit, byla velice milá a vstřícná a všechno mi vysvětlila. Děkuji Kaláb
Tomas Rybka 17. 8. 2012
Pri hledani najmu jsme byli s jednanim pani maklerky Dany Paziove velmi spokojeni, komunikace byla korektni a konstruktivni, a zaroven se s ochotou snazila zohlednovat nase zajmy. Nezbyva nic jineho nez podekovat a jeji sluzby dale doporucit.
Ivan Kosturak 16. 8. 2012
Dobry den, chcel bysom podakovat vasej maklerke Dane Paziove za nase rychle byvanie pre mna a mojich kamaratou na ulici Jirova. Pokial budeme hladat dalsie byvanie oslovime Vasu kancelariu a maklerku Danu P. Este raz vdaka.
Karel Nečas 4. 8. 2012
Byli jsme velmi příjemně osloveni kompetentním,rychlým a velmi lidsky vstřícným přístupem Pt.makléřky Zuzany Dočekalové.Pomohla nám vyřešit svízelnou,zejména časově situaci v bydlení,velmi seriozně a ideálně.Pokud se dostaneme do kontaktu s klienty podobných problémů,doporučíme velmi rádi Vaší agenturu,zvláště proto,že máme velmi špatnou zkušenost s jinou agentuou,kde navíc pro nás vznikla citelná finanční ztráta.Ještě jednou děkujeme.Manželé Nečasovi Srbská ul.7 Brno
Kovaříkovi 4. 8. 2012
Omlouvám se ale v předchozí referenci jsem si nevšiml že je třeba vybrat makléře což tímto činím a paní aaTesařové se tímto oklouvám
Kovaříkovi 4. 8. 2012
V poslední době jsme jednali s 5 RK s velkou nespokojeností, a ejhle zčista jasna se objeví člověk. který bez ohledu na svůj volný čas a s velkou vstřícností a profesionálnm vystupováním., sjedná během jednoho týdne to, čeho jsme po dva měsíce nemohli dosánout.Navíc přidá lidské pochopení pro nenadálé situace při sjednávání pronájmu, čehož si u paní Tesařové nelze nevšimnout
Ještě jednou jí tímto děkujeme. Více takových profesionálů a lidé se vaši profesi řestanou vyhýbat.
S pozdravem spokojení zákazníci Kovaříkovi.
Zuzana Vaculová 23. 7. 2012
Dobrý den, ráda bych poděkovala realitní makléřce Ivě Tesařové za profesionální a zároveň lidský přístup (vzácná kombinace), rychlost jednání a vstřícnost. Myslím, že pro nás a náš nový byt udělala více než musela a přesto, že naše koupě byla trochu zamotaná, paní makléřka nám se vším pomohla a byla k dispozici doslova ve dne v noci.Paní Tesařovou budeme ve svém okolí rozhodně doporučovat, s jejími službami jsme byli nadmíru spokojeni.
Karel Nečas 18. 7. 2012
Byli jsme velmi spokojeni s opravdu kompetentním,dynamickým a lidsky vstřícným přístupem Pt.paní ,Zuzanu Dočkalovoukterá nám profesionálně pomohla vyřešit velmi šťastně náš bytový problém.Jedná se o makléřku ,kterou spolu s Vaší společností budeme nadále doporučovat.
Ondrušková Petra 18. 7. 2012
S paní Dočkalovou jsem byla velmi spokojena, velmi si cením rychlého a milého jednání a snahy vyhovět nám především časově. Děkuji.
Přidat referenci