Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Karel Nečas 18. 7. 2012
Byli jsme velmi spokojeni s opravdu kompetentním,dynamickým a lidsky vstřícným přístupem Pt.paní ,Zuzanu Dočkalovoukterá nám profesionálně pomohla vyřešit velmi šťastně náš bytový problém.Jedná se o makléřku ,kterou spolu s Vaší společností budeme nadále doporučovat.
Ondrušková Petra 18. 7. 2012
S paní Dočkalovou jsem byla velmi spokojena, velmi si cením rychlého a milého jednání a snahy vyhovět nám především časově. Děkuji.
Miroslava Hroudná 18. 7. 2012
S panem Kusákem jsme byli moc spokojeni, je milý a vstřícný,zprostředkoval nám bydlení dle našich představ ve velmi krátké době.Všude ho budu doporučovat.
Dagmar Vondráčková 5. 7. 2012
Dobrý den, velmi bych chtěla poděkovat paní Ivě Tesařové za pomoc při realizaci koupě bytu, Od prvního setkání, kdy zařídila schůzku s finančním poradcem, přes prohlídku nemovitosti i pomoc s právními úkony mi byla vždy na blízku. Velmi si cením profesionálního i osobního přístupu. Pořídila jsem si vysněný byt, jehož koupě byla s pomocí paní Tesařové úspěšně uskutečněná. Děkuji s pozdravem Vondráčková.
Laukó 29. 6. 2012
Spolupráce s paní Doupovcovou byla na jedničku, určitě doporučuji všem, co hledají výborného realitního makléře. Za vše ještě jednou děkuji. Lauko
Nečasová 11. 6. 2012
Velmi děkuji panu Jiřímu Kusákovi za perfektní servis ohledně pronájmu bytu, který mi zprostředkoval. Jeho vstřícné jednání, rychlost a profesionalitu budu dále doporučovat a v případě potřeby se opět na pana Kusáka obrátím.

Nečasová
Lada Koláčková 7. 6. 2012
Dobrý den, chtěla bych vyjádřit velkou spokojenost s realitní makléřkou pí Lucií Ondríkovou, fi BRAVIS reality ve spolupráci, kdy jsem hledala vhodný nájemní byt pro našeho velmi důležitého manažera naší firmy. Pí Ondríková byla vždy velmi ochotná, rychle reagovala na zadané požadavky, v jednání byla přijemná, snažila se nám vyjít vstříc i s nestandartními požadavky, což jsme velmi ocenili. Na základě této zkušenosti se budu i v budoucnu obracet na pí Ondríkovou při hledání dalších bytů. Požadovaný nájemní byt jsme pro zástupce naší firmy našli v požadovaném termínu se všemi souvisejícími dokumenty a potřebnými záležitostmi. Těším se na další úspěšnou spolupráci. S přáním hezkého dne zdraví Lada Koláčková
Irena Jehlářová 5. 6. 2012
Se slečnou Zuzanou Dočkalovou jsme byli naprosto spokojení, velmi rychle zařídila prohlídku a veškeré dokumenty potřebné k pronájmu bytu. Ochotně a trpělivě zvládla veškeré dotazy které jsme na ni měli.Touto cestou bych ji i velice ráda poděkovala a popřála bych ji, aby se jí v této oblasti dařilo stejně jako doposud.
Eva Bartošová, Martin Žižka 15. 5. 2012
Paní Doupovcové chceme tímto poděkovat za skvělé zprostředkování podnájmu a za všemohoucí trpělivost. Byla jste nejen šikovnou makléřkou, ale i průvodcem. Jsme nanejvýš spokojeni. Děkujeme a přejeme mnoho úspěchů do budoucna. Eva Bartošová a Martin Žižka.
Paul Morris 15. 5. 2012
Výborná spolupráce. Vše proběhlo hladce a bez komplikaci. P.Doupovcová umí skvělé komunikovat se zákazníkem.
Přidat referenci