Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Lenka Matušková 30. 4. 2019
Při hledání podnájmu jsem byla s paní Dobrovolnou velice spokojena. Vyšla mi vždy časově vstříc a ochotně zodpověděla co jsem potřebovala vědět. Děkuji Lenka Matušková
Kateřina Matulová 24. 4. 2019
Spolupráce s paní Dobrovolnou byla skvělá, jsem ráda, že jsem narazila na tak příjemnou realitní makléřku. Budu doufat v případnou další spolupráci a určitě můžu jen doporučit.
Jana Požárová 14. 4. 2019
Paní Tesařová je velmi příjemná žena.Dělá svou práci velice dobře,dokáže poradit..A je vidět,že je odborníkem ve své profesi.Proto moc děkuji za vyřízení podnájmu v Bystrci.A přeji jen to nejlepší,at se daří.
David Tichý 11. 4. 2019
Skvělá a spolehlivá rychlá domluva chválím a doporučuji!!! :o)
Siaka Koné 9. 4. 2019
Velmi spokojen a těším se na další spolupráci.
Lucie Sperlichová 9. 4. 2019
S paní Matouškovou byla rychlá a skvělá domluva. Cokoliv bylo potřeba ohledně pronájmu bytu, tak zařídila. Rozhodně doporučuji!
Dušan Vybíhal 6. 4. 2019
Spolupráce s paní Dobrovolnou byla velmi příjemná a hodnotná - troufám si trvrdit, že pro obě zúčastněné strany - prodávajícího i mne jako kupujícího. Kromě profesionálního přístupu dokáže vnést do jednání i nadhled a humor, kterým vyniká nad většinou ostratních realitních makléřů a dělá tak z vašeho oboru více lidskou a tedy pro zákazníka i mnohem příjemnější (spolu) práci. Děkuji za zprostředkování nového bydlení! D. Vybíhal
Petr Horák 1. 4. 2019
Dobrý den, S paní Dobrovolnou je radost spolupracovat. Jednání bylo z mojí strany složité ale p. Dobrovolná vždy vše skvěle zařídila, vyřídily, vykomunikovala podle toho jak bylo potřeba, tak aby se to hodilo mě i panu pronajímateli. Mohu jen doporučit. Sympatická paní, která má skvělé vystupování jak v češtině, tak i v angličtině. Bylo mě radostí s ní spolupracovat a ostatním mohu jen doporučit. S pozdravem Petr H.
Bronislava a Marek Goliášovi 1. 4. 2019
Velmi oceňujeme milé, vstřícné a ochotné jednání.
Simona Horváthová 1. 4. 2019
Sme veľmi radi , že sme spolupracovali práve s pani Tesařovou. Po negativných skúsenostiach prvý človek s profesionálných prístupom , veľmi milá a ochotná so všetkým pomôcť. Vďaka za všetko . Môžme len odporučiť .
Přidat referenci