Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Pavel Vystavěl 21. 2. 2019
S paní Matouškovou jsem byl při jednání ohledně pronájmu nemovitosti velmi spokojen. Ocenil jsem vstřícný a velmi seriózní přístup. Všem rozhodně doporučuji.
Marek Dobeš 15. 2. 2019
Paní Matouškovou doporučuji. Byla velmi ochotná a vše i přes komplikace dotáhla do úspěšného konce. Vždy poradila a zařídila vše potřebné.
Martin Birke 12. 2. 2019
Spolupráce s paní Tesařovou byla nejlepší s jakou jsem se setkal. Ochotná,Upřímná,starostlivá. Je to profesional na svém místě. Doporučuji a mockrát Děkujeme.
Zuzuana Rišiaňová 8. 2. 2019
Sme radi, že sme s Pani Tesařovou mohli spolupracovať. Bola veľmi príjemná, snaživá, úprimná a starostlivá. Všetko prebehlo bez problémov a jej profesionalitu a otvorenosť môžem zahrnúť do jej silných stránok. Ďakujeme.
Kristina Rajlichová 8. 2. 2019
Vážený pane řediteli, ráda bych vaším prostřednictvím poděkovala za skvělé služby paní Jitce Dobrovolné.Provedla mne celým procesem při koupi bytu na Včeličkově ulici v Brně,Komíně. Byla velmi milá,usměvavá a odvedla naprosto profesionální práci.Jsem moc ráda,že jsem ji poznala a její služby ráda doporučím. Přijetí ve vaší realitní kanceláři bylo opakovaně velmi příjemné Přeji vám všem hodně úspěchů a radosti z práce.Ať se daří... Kristina Rajlichová
B. Chytková 7. 2. 2019
Ráda bych poděkovala Břetislavu Opravilovi za pomoc a rychlé vyřízení při pronájmu bytu. Vše proběhlo bez problémů, pohodová spolupráce a milé jednání. Nebylo co vytknout :)
Maja Adjioska 5. 2. 2019
Me and my boyfriend found the apartment with the help of Břetislav. He was accesable and the cooperation went smoothly. We are really satisfied from the cooperation.
Petra Havelková 4. 2. 2019
Paní Matouškovou vřele doporučuji.Byla velice příjemná, ochotná a profesionální. Se vším nám poradila a vše bez problémů zařídila.Když budeme potřebovat, určitě se na paní Matouškovou opět obrátíme.
Dana Kilian 4. 2. 2019
Pani Teasrova je velice ochotna, kompetentni, rada pomuze v jakekoli veci, jsem velmi spokojena s jeji praci. Mohu jen doporucit. Jeste jednou dekuji.
Roman Dolanský 1. 2. 2019
Rychlé a ochotné jednání, osobní přístup.
Přidat referenci