Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Miluše Stehlíková 22. 8. 2018
Jsem moc ráda, že jsem zvolila tuto realitku a tuto makléřku. Paní Jitka je velmi ochotná a milá a řešila vše, co bylo potřeba. Je obětavá a nehledí na čas, který věnuje klientovi. Dávám jí plný počet bodů.
Jan Machek 14. 8. 2018
Jednání proběhlo hladce a bez problémů. Doporučuji.
Daniel Moštěk 9. 8. 2018
S prací paní Tesařové jsme byli velice spokojeni pro milé vystupování, snadnou a vstřícnou komunikaci a taky profesionalitou. Nenapadá mě jediná věc, kterou bych mohl při komunikaci a vyřizování s ní ohodnotit negativně.
Tomáš Kazda 6. 8. 2018
Paní makléřka byla velmi ochotná a komunikativní, veškerá komunikace probíhala velmi rychle a zajistila vždy vše, co bylo potřeba.
Marie De La Hozova 25. 7. 2018
Touto cestou bych chtěla poděkovat paní Böhmové za její velmi příjemný a zároveň profesionální přístup. Veškeré materiály byly vždy připraveny, ať už se jednalo o informace o bytě na prohlídce, přes kupní smlouvy, tak po dokumenty pro přebrání bytu a přepis služeb. Komunikace byla rovněž výborná, paní Böhmová vždy velmi rychle odpovídala na všechny mé dotazy a připomínky. V neposlední řadě bych chtěla poděkovat za tip na výbornou finanční poradkyni. Služby paní Böhmové vřele doporučuji. Je to opravdu profesionál na svém místě.
Richard Šlechta 24. 7. 2018
S realitní kanceláří BRAVIS jsme spolupracovali poprvé. Čekali jsme cokoliv, ale zodpovědný, lidský a vždy ochotný přístup paní Radky Böhmové nás na dnešní dobu příjemně překvapil. S paní Radkou Böhmovou jsme jednali vždy rádi a můžeme jen všem doporučit.
Hana Marques 22. 7. 2018
Chtěli bychom poděkovat panu Urbanovi za jeho profesionální přístup při koupi našeho bytu. Je to šarmantní mladý muž který dokázal vždy na všechno rychle odpovědět a najít řešení. S bytem jsme velice spokojeni. Pana Urbana a BRAVIS můžeme jen doporučit!
Růžena Plchová 19. 7. 2018
Paní Iva Tesařová je velký odborník , je vstřícná a spolehlivá. Od prvního setkání jsem věděla, že jsem v dobrých rukou a vše proběhne tak jak má být. Pokud potřebujete služby RK, obraťte se na paní Ivu Tesařovou. Z mé strany velká spokojenost a ještě jednou velké díky.
Monika Valehrachova 18. 7. 2018
Perfektni spoluprace. Jednani bylo na profesionalni urovni a dle dohody. Jako klient jsem velmi spokojena. Doporucim vasi kancelar ostatnim potencialnim klientum. S pozdravem Valehrachova Monika
Robert Lhotský 18. 7. 2018
Myslím, že celá RK Bravis se trochu vymyká z normálu. Kromě toho, že zde pracují moc hezké ženy, přístup ke klientovi je velmi odpovědný, vstřícný, přátelský a profesionální. Neměl jsem pocit, že by šlo jen o byznys, šlo i o klienta. Děkuji paní Radce Böhmové, se kterou jsem v tomto případě jednal, za příjemnou, otevřenou a upřímnou (normální) komunikaci. Doporučuji a těším se na příště.
Přidat referenci