Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Kristina Procházková 1. 6. 2018
Velmi ochotná a milá paní makléřka. Vše v pořádku proběhlo, za mě 10/10.
Marie Vavříková 1. 6. 2018
Paní makléřka byla velmi ochotná, vstřícná a profesionální. Velmi pomohla s hledáním odpovídajícího bytu, dle požadavků klientů, kteří vzhledem k tomu, že se jedná o cizince mají ztížené možnosti hledání odpovídajícího bydlení. Vyřídila všechny potřebné dokumenty. Velice jí jménem svým i jménem klientů, kterým pomohla děkuji a přeji hodně dalších spokojených zákazníků. Vavříková Marie
Pavla Pelánová 30. 5. 2018
Děkujeme paní Böhmové za velmi milý a vstřícný přístup. Veškerá komunikace probíhala zcela bez problému, byli jsme spokojeni.
Vladimír Špička 29. 5. 2018
Profesionální a vstřícný přístup. Jsme maximálně spokojeni.
Irena Kaislerová 17. 5. 2018
Paní Iva Tesařová je profesionální, spolehlivá a vstřícná realitní makléřka. Pokud budu do budoucna potřebovat služby RK, obrátím se právě na paní Tesařovou, kterou doporučuji a děkuji za její služby.
Petr Šiška 17. 5. 2018
Maximální spokojenost, profesionální přístup, rychlá reakční doba, děkuji a doporučuji.
Jan Hendrych 15. 5. 2018
S paní Böhmovou jsem byl spokojen na 100%. Přístup byl velice profesionální. Vše bylo vyřízeno bez problémů. Veškeré náležitosti byly připraveny z její strany. Nemusel jsem se o nic starat. Můžu jedině doporučit.
Radek Nešleha 14. 5. 2018
Rád bych poděkoval Jitce za osobní, vstřícné a rychlé jednání. Jitka mi pomohla najít v krátké době vhodný byt a vyřídila všechny potřebné formality. Pomohla s doporučením lokality a přihlédla ke všem mým potřebám. Komunikace byla vždy rychlá a vtřícná. Velmi dobrá spolupráce.
Miroslav Svoboda 10. 5. 2018
Byl jsem velice spokojen s profesionálním jednáním, komunikace po celou dobu byla zcela bez problémů.Ze strany paní makléřky bylo vše velice rychle a bez problémů zajištěno. Moc děkuji, takto by měl vypadat přístup a jednání se zákazníkem.
Athina Kypriotaki 6. 5. 2018
Eva was excellent in providing the agent's services. Friendly, communicative and very polite. She made the process look simple and smooth without any delays. She was very helpful before - during and after the move which I highly appreciated. Surely , if needed in the future will be looking for Eva as I am convinsed I will be able to colaborate without any issues.
Přidat referenci