Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Vítězslav Lerch 17. 2. 2018
S paní Matouškovou jsem byl naprosto spokojen, díky bezproblémové a rychle komunikaci, i příjemnému vystupování. Prodej i pronájem bytu byl vždy rychlí a pro mne bez starostí. Moc děkuji za Vaši dobrou práci.
Michal Habrovec 16. 2. 2018
Vše proběhlo ke spokojenosti zůčastněných. Profesionální a současně milý přístup. Doporučuji.
AnZa 16. 2. 2018
Vždy, kdyz potrebuji najit slusneho najemnika na pronájem bytu, obracím se výhradně na paní Matouškovou, která přistupuje ke své práci maximálně profesionálně. PaedDr. Dana Ander Zahradníčková
Petra Elizabeth Partyšová 2. 2. 2018
RK Bravis mohu vřele doporučit, jak z pohledu profesionálního přístupu velmi milé, ochotné a vstřícné paní Kateřiny Pachlové, tak z pohledu velmi pečlivě a odborně zpracovaných podkladů v podobě zprostředkovatelské smlouvy i smlouvy nájemní. Děkuji moc za skvělý servis při zajišťování bydlení. :-) Věřím, že i díky vám se mi bude skvěle bydlet. Partyšová
Robert Harmanos 1. 2. 2018
Dobrý den vše proběhlo hladce, bez problému a celá transakce byla ukončena milou pozorností - láhví vína.
Katarína Peterková 29. 1. 2018
Děkujeme za skvělou spolupráci. Jednání bylo rychlé, paní Dobrovolná obratem odpovídala na naše maily a vše perfektně zajistila.
Marc Larribaut 25. 1. 2018
With reference to my search for a suitable furnished apartment when relocating to Brno, I wish to put on record the excellent service provided by Jitka Dobrovolna, before and after my arrival in Brno from the UK. She conducted all negotiations with the property owner from end to end, answered all my queries, and provided all the information needed to finalize the lease agreement. I am very satisfied and I will certainly recommend Bravis estate agency services.
Radka Krupičková 18. 1. 2018
Dobrý den, se spoluprací s Realitní kanceláří Bravis reality jsme byly velmi spokojeny. Všechny schůzky i další náležitosti byly dodrženy tak, jak byly naplánovány, maximálně hladký průběh všech jednání, vstřícnost a ochota pomoci ve všech záležitostech. Paní Dobrovolná si vše ještě dopředu ověřovala a potvrzovala po telefonu, abych nezapomněla, což mi bylo také velmi sympatické, protože zapomenout člověk může vždy :). Za mě velká spokojenost. R.K.
Lenka Voráčová 17. 1. 2018
Děkuji paní Böhmové za profesionální a laskavý přístup při zprostředkování mé poptávky. Velmi se osvědčila, vše vyřídila k oboustranné spokojenosti, v případě další poptávky opět využiji jejích služeb.
Kateřina Sequensová 14. 1. 2018
Spolupráce s paní Romportlovou byla bezproblémová a profesionální. Vždy nás informovala o aktuální situaci, vše nám vysvětlila a zařídila za nás potřebné papírování. Našli jsme perfektní bydlení podle našich požadavků a představ. Přejeme spoustu spokojených klientů.
Přidat referenci