Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Jiří Pertl 5. 1. 2018
Byl jsem nadmíru spokojen i jako poptávající. Individuální, profesionální přístup, vřele doporučuji.
Hanka Hřívová 4. 1. 2018
Před pár měsíci jsme sháněli pronájem bytu a obrátili se právě na paní Dočkalovou. Po několika prohlídkách jsme díky ní našli ideální byt, který plně vyhovuje našim požadavkům. Veškerá komunikace s ní byla vždy na profesionální úrovni a vše proběhlo bez problému. Doporučujeme!
Tereza Vítková 3. 1. 2018
Jsem velice spokojená s p.Radkou příjemná a profesionální jde vidět že o své klijenty má zájem pokud bych v budoucnu potřebovala vaše služby s radostí se na Radku opět obrátím.
Nawaf Alhatim 23. 12. 2017
Great and professional broker! very quick to responding to all my questions. very knowledgeable . Satisfied with the service.
Jan Zukal 22. 12. 2017
Musím velice ocenit profesionální přístup paní Böhmové, která nám zprostředkovala pronájem komerčních prostor. Reagovala rychle, velmi flexibilně a s se správných obchodním citem pro naše potřeby.
Lenka Baštová 19. 12. 2017
Dodatečně chci poděkovat Jitce Dobrovolné za úžasnou spolupráci. Velice profesionální a zároveň příjemné jednání. Skvělá komunikace. Velká spokojenost !!!!!
A.Gáborová 18. 12. 2017
Mohu velmi ocenit velmi kvalitní práci p.Bohmové. Od prvního kontaktu, kdy jsem poptávala byt, byl její přístup velmi vstřícný,profesionální a především rychlý a flexibilní. Perfektní komunikace, bezchybné vyřízení všech formalit, slušné jednání a i následná zpětná vazba svědčí o vysoké profesionalitě a kvalitě p. Bohmové . Jistě všem doporučuji .
Václav Bubík 18. 12. 2017
Spolupráce výborná! Paní Böhmová je velmi milá a ochotná byla radost s ní spolupracovat.
Lubomír Rujbr 5. 12. 2017
Chci poděkovat za rychlé, profesionální a bezproblémové jednání při pronájmu bytu pro mého bratra Rujbr
Drahomír Babinec 4. 12. 2017
Jsem velmi spokojen,makléřka promne udělala úplně maximum,obdivuji rychlost a schopnost zařídit vše co jsem potřeboval,velmi si takových lidí vážím.Mohu jen a je doporučit!
Přidat referenci