Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Dušan Hybela 2. 10. 2017
Maximálna spokojnosť s pani Romportlovou. Profesionálny prístup, rýchla komunikácia a príjemné vystupovanie. Môžem každému iba odporučiť.
Martin Ciba 1. 10. 2017
Všetko od začiatku prebiehalo bez problémov a profesionálne, komunikácia s p. Böhmovou bola príjemná a ústretová, určite môžem RK odporučiť ostatným.
Petr Kundela 27. 9. 2017
Vse ok maximalni spokojenost.
Michal Krejčí 23. 9. 2017
Skvělá komunikace, ochota, vstřícnost, lidský přístup. Mohu doporučit.
Barbora Holcová 21. 9. 2017
Komunikace s paní Dobrovolnou byla velmi příjemná a nadstandartní v tom ohledu, že byla ochotná zodpovídat mé dotazy i ve večerních hodinách a o víkendu, a to velmi bryskně. I vzhledem k mým omezeným časovým možnostem mi pomohla sehnat v Brně bydlení podle mých představ.
Tamara Adamová 14. 9. 2017
U paní Ivy si vážím nejen profesionálního přístupu, ale hlavně i přístupu po lidské stránce, který v dnešní době mizí. Výborná komunikace, vše proběhlo v rychlosti. V případě potřeby realitních služeb vím, na koho se můžu 100% obrátit. Za vše moc děkujeme!
Lenka Homolová 13. 9. 2017
S paní Böhmovou byla příjemná a rychlá komunikace. Ikdyž se ze začátku objevily z naší strany lehčí komplikace, paní Böhmová udělala maximum pro to, abychom pronájem dotáhli do konce. Určitě doporučuji všem klientům a děkujeme
Hana Mrázová 13. 9. 2017
Paní Böhmová byla velmi vstřícná, ochotná a velmi rychle reagovala na všechny naše dotazy. Se služby RK jsme byli velmi spokojeni, vše proběhlo hladce a rychle. Děkujeme.
Hajduchová 13. 9. 2017
Maximální spokojenost - perfektní přístup, komunikace, pomoc a rychlé vyřízení . Děkuji a každému bych Vás doporučila.
Stefan Mihailovic 21. 8. 2017
Velmi profesionální přístup, rychlé a korektní jednání. Slečna Sedláková byla maximálně vstřícná a vše zařidila za mě. Děkuji Radko za Váš čás a trpělivost. Určitě doporučim tuto kancelář. Stefan
Přidat referenci