Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Kozáček 11. 8. 2017
Pří hledání našeho prvního pronájmu, jsem měl s přítelkyní štěstí, že jsme zrovna potkal paní Matouškovou která nám zařídila velive rychle pěkný pronájem bytu. Moc děkuji za rychlost a vstřícnost.
Křivánková J. 11. 8. 2017
Děkuji moc paní Matouškové, za urychlené vyřízení pronájmu bytu v Brně. Vše proběhlo nad očekávání na výbornou. Tato realitní kancelář, je opravdu špičkou mezi RK. Děkujeme.
Michal Ryšavý 9. 8. 2017
Chci moc podekovat pani Tesarove za vse co pro nas udelala. Dostalo se nam profesionalniho, mileho a pratelskeho pristupu. Lidsky faktor v mem zivote hraje obrovskou roli a jsem pocten, ze jsem mel to stesti poznat pani Tesarovou, ktera pro nas zaridila vse vcas a bez sebemensich problemu. V budoucnu jiz nebudu vahat na koho se obratit. Bravis jako takovy me velice prijemne prekvapil a muzu vsem jen vrele doporucit. Diky za vse
Květa Pilařová 1. 8. 2017
Vše v pořádku, přijemná a rychlá komunikace.
Patrik Mrázek 1. 8. 2017
Velké díky paní Jitce Dobrovolné, že nám pomohla "do začátku" sehnat hezký byt s krásnou zahradou za dobré peníze. Veškerá komunikace byla včasná a srozumitelná. Paní Dobrovolná navíc uplatňuje lidský přístup, kterého si velmi ceníme.
Milan S. 31. 7. 2017
Solidní a velmi rychlé jednání. Po dlouhé době musím změnit názor na služby realitních kanceláří. Profesionalita zprostředkování jako takového na velmi vysoké úrovni. Rozhodně doporučuji! A pokud někdy budu potřebovat služby realitní kanceláře, určitě se obrátím prvně na BRAVIS a paní Jitku Dobrovolnou.
Martin Halama 31. 7. 2017
Skvělé a hlavně pro mě v té době důležité rychlé jednání, za dva dny jsem bydlel. Můžu jenom doporučit.
Julie Hudecová 27. 7. 2017
Příjemné jednání, rychlé vyřízení a nápomocnost. Mohu doporučit!
Lukas Adamek 27. 7. 2017
Prijemne jednani, rychla domluva. Vse bez problemu. Muzu doporucit.
Milenka N. 7. 7. 2017
Dekuji pani Matouskove, za zprostredkovani pronajmu a kvalitni sluzby ktere pro realitku odvadi. Doporucuji se na pani maklerku vsem obracet.
Přidat referenci