Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Josef Kolařík 29. 5. 2017
Kladně hodnotím spolehlivost, rychlost a věcnost jednání, profesionalitu.
Milena Reinsch-Staffová 29. 5. 2017
Paní Matoušková je profesionálka po všech stránkách - spolehlivá, pracovitá, vždy poradí a při jednání s klientem je příjemná a profesionální. Je velice obětavá a na prohlídky a jednání s klientem je vždy 100% připravena. Jedná s rozmyslem a nevnutí zájemci klienta za každou cenu, ale s uvážením. V případě zájmu vše ponechávám na ní a věřím jí. M.R.S.
Markéta Lysková 28. 5. 2017
Chtěli bychom velmi poděkovat paní Sedlákové za profesionální přístup při jednání s námi, jako s nájemníky. Veškeré dotazy a připomínky byly okamžitě zodpovězeny.
Martínková Alena, Klementová Marie 26. 5. 2017
Naprostá spokojenost, profesionální přístup. Paní Matoušková velice ochotná. Děkujeme za spolupráci. Můžeme jedině doporučit.
manželé Cesnekovi 14. 5. 2017
Při kontaktu s paní Tesařovou jsme se setkali s nebývalou ochotou , profesionalitou, věcným a rychlým jednáním . Oceňujeme také příjemnou komunikaci a přátelský přístup . Děkujeme !!
Matal 4. 5. 2017
Na paní Tesařové oceňuji, nejen pracovní přístup (který je vysoké úrovni), ale i lidský. vše během nákupu bytu zařídila, vyřídila a prakticky jsem se nemusel o nic starat.
Roman Huspenina 27. 4. 2017
S panem Urbanem jsem byl velmi spokojen, ocenuji profesionální přístup, skvělá a rychlá komunikace. Mohu jen doporučit. Děkuji
Michael Hanke 27. 4. 2017
Chci tímto paní Radce Sedlákové za její velmi profesionální, lidský a korektní přístup srdečně poděkovat. Její přátelské, férové a vstřícné jednání mě vskutku příjemně překvapilo. Jak při hledaní vhodné nemovitosti, tak i při následné realizaci koupě se o vše potřebné vždy vzorně a bez jakýchkoliv problémů postarala. Z vlastní zkušenosti mohu tvrdit, že se od ni většina realitních makléřů může učit řádně pracovat. Každému, kdo hledá vhodnou nemovitost, chce koupit, prodat nebo pronajmout můžu paní Sedlákovou jako velmi spolehlivou, svědomitou a vysoce profesionální makléřku opravdu vřele doporučit. Michael Hanke – Vídeň / Rakousko
Jan Dobrá 24. 4. 2017
Skvělý servis a profesionalita od začátku do konce. Pan Petr je schopný a velice spolehlivý. Rozhodně doporučuji dále a těším se na další spolupráci. Jana Dobrá
Miroslav 23. 4. 2017
Rychle a profesionalne jednanie. Bytik je fajn. Dakujem. Vrelo odporucam :)
Přidat referenci