Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Daniel Stibůrek 14. 3. 2017
Doporučil bych všem Paní Radku Sedlákovou co chtějí najít dům, byt či jakýkoliv prostor jak k pronájmu tak ke koupi. Je velmi ochotná a dá se s ní na všem dohodnout, i v případě že by se stala situace a muselo by se jednání přerušit či ukončit, tak i v tomto případě se dá s Paní Sedlákovou a tím i s Bravis domluvit na nějakém řešení. Ještě jednou bych rád Paní Sedlákové a Bravis poděkoval za lidské jednání. Děkuji mnohokrát Daniel
Mgr. Veronika H. 3. 3. 2017
Při hledání pronájmu, byla s paní Matouškovou velice příjemná spolupráce. Děkuji.
Petra Mazalová 28. 2. 2017
S realitní společností jsme byli spokojeni. Oceňuji rychlé jednání a profesionalitu.
Eva Kotyzová 28. 2. 2017
Velmi děkujeme za profesionální a přitom milou pomoc při koupi našeho nového bytu. Vše běželo hladce a bez komplikací. Vřele doporučuji.
Večeřa Karel 26. 2. 2017
Rychlost, příjemná komunikace a kvalitní služby realitní kanceláře Bravis a paní makléřky Ivany. Děkuji a mohu jen doporučit!
Kristýna F. 26. 2. 2017
Děkuji milé paní makléřce za rychlé a bezproblémové zprostředkování našeho pronájmu. Pokud bude potřeba, určitě se na paní Matouškovou v budoucnu zase obrátíme. Děkujeme.
Jakub Stastny 23. 2. 2017
Jsem naprosto spokojen se zprostredkovanim pronajmu,proto chvalim,chvalim a jeste jeste jednou chvalim a ze srdce doporucuji sluzby na profesionalni urovni realitni maklerky Ivy Tesarove ;-)
V.Gorolová 21. 2. 2017
Moc děkuji paní Ivaně Matouškové za pomoc při hledání pronájmu bytu. Paní Matoušková nám vyjednala rychlé podmínky u majitele bytu. Oceňuji vystupování a chování které je profesionální úrovni! Ještě jednou děkuji!
Tereza Mikulecká 7. 2. 2017
Vše proběhlo bez problému, paní Romportlová byla velice milá s vstřícná, komunikaci hodnotím na výbornou.
Ivana Kulhánková 4. 2. 2017
Děkuji paní Evě za pomoc s řešením nemalých problémů s nájemnicí a hlavně za to, že si v nepříjemné situaci udělala čas i zcela mimo běžnou pracovní dobu.
Přidat referenci