Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Vladimíra Holá 2. 1. 2017
Po dlouhé době jsem využila služeb realitní kanceláře. Neměla jsem příliš dobré zkušenosti, nicméně v případě p.Sedlákové jsem velmi mile překvapená. Je to nesmírně pozitivní člověk, vždy usměvavá, komunikace probíhala bez jakýchkoliv problémů, vlastně dělala mnohem víc nad rámec svých povinností. Za mne jí patří velké díky a spokojenost.její služby a ochutu mohu jen doporučit.
Eva Geryková 26. 12. 2016
Příjemná spolupráce, ochota, jsem naprosto spokojená. Děkuji za vyřízení veškerých věcí ohledně pronájmu bytu.
Arne Žurek 8. 12. 2016
Byl jsem velmi spokojený, makléřka byla velmi ochotná, měla profesionální jednání. Hlavně nemovitost byla rychle pronajata a byly splněny všechny podmínky pronájmu, které jsem požadoval.
Jaroslava Paskerová 23. 11. 2016
Paní Radka Sedláková je velice vstřícná, příjemná a profesionální makléřka - spolupráce při zajišťování pronájmu neměla chybu. Bydlela jsem de facto hned po prohlídce - veškerá dokumentace připravená, poskytla pomoc i při zajišťování doplňkových služeb - prostě 1*. Děkuji.
Libor Kabát 18. 11. 2016
Během hledání bytu se nenašla jediná věc která by nám nějak znepříjemňovala cestu k vytouženému bydlení. Naopak. Rychlé jednání, které nijak neupřednostňovala ani jednu stranu, jak nájemce tak pronajímatele, bylo velice příjemnou zkušeností. Původně jsem se spíše příkláněl k řešení pronájmu bez realitky, ale to jak snadno vše proběhlo a po zjištění, kolik vlastně dokomunentů je zapotřebí vyřídit, jsem velice rád, že jsem zvolil cestu přes realitní agenturu BRAVIS. Myslím si, že poplatek za vyřízení tolika okolostojností, je zcela adekvátní a přijatelný. Mnohokráte děkuji.
Vladimír Fogl 9. 11. 2016
Příjemná a profesionální spolupráce. Komunikace tzv. kdykoliv a kdekoliv :). Ochotné zapojení do komunikace právníka realitní kanceláře a jeho aktivní spolupráce při dotažení věcí do úplného konce bylo pro mne příjemným překvapením. Díky
Milan Janeček 1. 11. 2016
Profesionální a lidský přístup paní Ivy Tesařové mě přesvědčil o tom, že je možné se plně spolehnout na služby realitní kanceláře. Mohu jen doporučit !
Jiří Jurák 21. 10. 2016
Více než férové jednání. Při předání pronajímaného bytu se sám pan Urban snažil najít vady, které by měly být majitelem odstraněny.
Radoslav Skalník 7. 10. 2016
Při koupi bytu jsem jednal s panem Urbanem a byl jsem naprosto spokojený, velice profesionální, korektní přístup. Velmi si ho vážím a mohu jen doporučit.
Š. Buřilová 6. 10. 2016
Jsem spokojená se spoluprací s Ing. Čermákovou, profesionální, rychlé jednání.
Přidat referenci