Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Iva Synková 17. 8. 2016
Chtěla bych touto cestou ocenit velice profesionální a příjemné jednání ze strany ing. Čermákové. Především časovou flexibilitu, rychlou reakci na naše doplňující dotazy a trpělivost s naší obezřetností. Vždy udržovala pohodovou atmosféru a i díky tomu proběhl nákup nemovitosti úspěšně. Její práci hodnotíme velice kladně.
Iveta Pohanková 17. 8. 2016
Dobrý den, ráda bych Vám napsala poděkování za naši spolupráci, byli jsme s Vašimi službami velmi spokojeni.
Alena Hudcova 30. 7. 2016
Az na par mensich nedostatku ve smlouve,ktere byly po te odstraneny, vyzdvihuji predevsim vstricnost, operativni komunikativnost, vlidnost a prijemne vystupovani v pristupu ke klientovi.
Nováková Marcela 14. 7. 2016
Dobrý den, ráda bych poděkovala paní Dočkalové za příjemnou spolupráci. Jednání s ní je příjemné, o klienta je vždy velmi dobře postarané.
Martin Krobot 9. 7. 2016
Paní Purketová mi doslova učarovala svou vstřícností, komunikativností a ochotou vyslyšet všechny naše potřeby, aniž by při tom ale byla podbízivá či jakkoliv jinak se chovala tak, jak by člověk při slovech "realitní makléř" v negativním světle očekával. I nepříjemné situace s bývalými nájemníky ustála velice profesionálně a za sebe musím říct, že nám svou ochotou velice zpříjemnila cestu za novým bydlením. Tímto ještě jednou děkuji a ostatním určitě doporučuji.
Eva Baliová 3. 7. 2016
Neskutočná radosť pracovať s pani Tesařovou. Pohotový prístup, vybavila všetko a my sme sa nemuseli prakticky o nič starať. Veľmi príjemná, milá, komunikatívna a zároveň profesionálna. Pokiaľ budeme do budúcna riešiť bývanie, tak sa na ňu určite s radosťou obrátime. Bodaj by bolo takých viac. Ďakujeme za krásny byt !
Markéta Binderová 1. 7. 2016
Děkuji paní Tesařové za vstřícné, milé jednání a její profesionální přístup. Jsme velice spokojeni.
Ondřej Kania 21. 6. 2016
Velice děkuji paní Hanzlíčkové za její profesionální pomoc při hledání vhodného bydlení v rámci Brna. Doporučuji všem potenciálním klientům.
Romana Čumbová 15. 6. 2016
Paní Romportlovou můžu jen doporučit, byla velmi příjemná, rychle zodpověděla všechny dotazy, vše proběhlo dle našich představ a díky ní bydlíme v krásném pronájmu.
Michal Švanda 14. 6. 2016
Vše proběhlo hladce, rychle a bez problémů. Děkuji za vstřícné jednání a profesionální přístup.
Přidat referenci