Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Š. Buřilová 6. 10. 2016
Jsem spokojená se spoluprací s Ing. Čermákovou, profesionální, rychlé jednání.
Luděk Musil 26. 9. 2016
Paní Sedláková je velice vstřícná, milá, komunikativní, ochotná kdykoli poradit,flexibilní... i nadále pokračujeme v další spolupráci. Můžu jen doporučit jako spolehlivého realitního makléře.
Janáček 23. 9. 2016
Slečna Katka Pachlová je velice seriózní rychlá v jednání, spolehlivá a příjemná. Ne každá realitka má takové makléře. Doufáme že ji to vydrží.
Kateřina Strašáková 22. 9. 2016
Ráda bych touto cestou poděkovala za spolupráci paní makléřce Michaele Čermákové. Během pronájmu jsem bohužel musela řešit velmi neférové a nestandardní jednání pronajímatele. Paní Čermáková byla velice vstřícná a k věci se postavila jako pravý profesionál a se vším mi byla nápomocna až jsem byla překvapena. Spolupráci s paní Čermákovou mohu doporučit.
Markéta Pilchová 22. 9. 2016
Paní Tesařová je velmi profesionální a sympatická dáma. Jejích služeb jsem využila již dvakrát, vždy k naprosté spokojenosti. Její přístup mi připadá na divokém realitním trhu až nevídaný, v budoucnu se na ni plánuji opět obrátit a jednoznačně mohu práci paní Tesařové doporučit!
Renata Přidalová 14. 9. 2016
Byli jsme moc spokojení, paní Dočkalová je velice příjemná a počítáme s další spoluprací do budoucna. Vřele doporučuji :-)
Maria P 14. 9. 2016
Spokojnost, nemame co vytknut, doporucujeme
Tereza Rotterová 11. 9. 2016
Přátelské a zároveň profesionální jednání. Mohu jen doporučit.
Daniela PŘIKRYLOVÁ 10. 9. 2016
Velice si vážím paní makléřky Ing. Michaely Čermákové za její snahu s vyřizováním všech náležitostí ohledně pronájmu obchodního prostoru. Všechny požadované informace byly podány v nečekaně krátkém časovém horizontu. Mým přáním jako poptávajícího bylo vyhověno - co se týká dohodnutí podmínek a ceny nájemného. I když k uzavření nájemní smlouvy nedošlo (mojí vinou), chtěla bych tímto paní Čermákové za její ochotu a vstřícnost poděkovat.
Lenka Vojáčková 9. 9. 2016
Velmi děkuji za ochotu, rychlost a profesionální jednání paní Ing. Čermákové.
Přidat referenci