Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Pavel Psota 10. 5. 2016
Děkuji tímto paní Ivě Tesařové za profesionální přístup při mém hledání bydlení. Její naprosto profi přístup bych doporučil každému. Děkuji paní Ivo. Ještě jednou vřelé díky. Psota Pavel
Monika Zimlová 25. 4. 2016
Příjemné a rychlé jednání. Ochota poradit a pomoci. Pokud budu v budoucnu potřebovat podobné služby, určitě se obrátím přímo na paní Sedlákovou.
Lukáš Bártl 21. 4. 2016
Dobrý den, chtěl bych poděkovat za výbornou spolupráci p. Hanzlíčkové. Její profesionální přístup a skvělá orientace na trhu s nemovitostmi mě velmi mile překvapila. Všem klientům mohu doporučit.
Tomáš Hloušek 20. 4. 2016
Rychlé a přímé jednání, což jsem ocenil.
Michaela Budínová 19. 4. 2016
Moc bych chtěla poděkovat paní Ivě Tesařové. Ke svým klientům je velice vstřícná a ochotná s čímkoliv pomoct a poradit. Paní Tesařovou vřele doporučuji a děkuji.
Renáta Matlochová 19. 4. 2016
Oceňuji velmi profesionální a lidský přístup paní Tesařové. Pokud znovu budu řešit nějakou záležitost určitě se obratím přímo na ni. Jednala jsem s několika maklíři společnosti Bravis, ale jedině paní Tesařovou bych vřele doporučila. Děkuji.Matlochová
Jan Rudolf 31. 3. 2016
Tímto bych chtěl mockrát poděkovat paní Tesařové za její služby realitní makléřky. Její lidský a vstřícný přístup mi moc pomohl při výběru toho správného bydlení. Nebojím se jí doporučit komukoliv dalšímu.
Petr Křvan 18. 3. 2016
Velmi rychlé a vstřícné jednání. Spokojen
Karel Musil 15. 3. 2016
Tímto bych chtěl mnohokrát poděkovat paní Ivě Tesařové za její přístup i ochotu při zprostředkování pronájmu bytu v Brně. V porovnání s ostatními realitními makléři, se kterými jsem se při hledání bytu setkal, je paní Tesařová opravdu jednička. Pokud budu v budoucnu potřebovat podobné služby, určitě se obrátím přímo na ni.
David Ripper 11. 3. 2016
S makléřem panem Ing. Petrem Urbanem jsme byli všichni naprosto spokojeni, odepisoval ihned, jeho odpovědi byly jednoznačné a stručné. Choval se příjemně, byl spolehlivý a velice vstřícný. Tímto děkujeme za veškerou pomoc. S pozdravem. David Ripper
Přidat referenci