Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Ondřej Sáňka 3. 3. 2016
Vždy po ruce a nápomocná, díky i za vstřícné jednání!
Jakub Vorel 2. 3. 2016
Rychlé, vstřícné a spolehlivé jednání při vyřizování pronájmu bytu. Můžu jen doporučit.
Lauren McEvoy 1. 3. 2016
Chtěla bych moc poděkovat paní Ing. Čermákové za její profesionální přístup a ochotu. Jednání bylo vždy rychlé a příjemné a jsem velice spokojená v krásném pronájmu. Bravis a paní Ing. Čermáovou mohu jen doporučit.
Jana Michalová 26. 2. 2016
Slečna Sedláková byla při jednání velmi milá a vstřícná, velmi oceňuji rychlé jednání, ať již při telefonickém kontaktu, termínech prohlídky nebo zasílání dokumentů na email. Také mne potěšil pozdější zájem o to, jak se mi bydlí, zda nenastaly nějaké problémy nebo nedostatky. Celé jednání bylo bezproblémové, kvalitní a rychlé.
Eva Vlkanovová 24. 2. 2016
Moc děkujeme úžasné makléřce paní Tesařové. Paní Tesařová je úžasná a profesionální makléřka, která má, ale srdce a duši na svém místě. Vřele nás přijala do své péče a se vším pomohla a zařídila. Do budoucna jedině realitní kancelář BRAVIA a paní Tesařová. Moc ji za vše děkujeme.
Markéta Balatková 12. 2. 2016
Při výběru bytu jsem měla možnost setkat se s různými makléři. Přístup paní Tesařové byl proto pro mě nesmírně příjemným překvapením a vítanou změnou. Její nasazení a práce týmu kolem ní (např. pan Mgr. Poul) předčilo má očekávání. Jsem skutečně vděčná, že jsem se ve věci pořizování nemovitosti mohla spolehnout právě na její služby. I přes řadu specifik a překážek zvenčí, které naši spolupráci znesnadňovaly, jsem se mohla vždy spolehnout na profesionální a zároveň lidský přístup, na rychlé jednání a věcné řešení komplikací. Spolupráci mohu jen doporučit.
Růžena Nováková 9. 2. 2016
Děkuji paní Sedlákové za zprostředkování pronájmu kanceláře. Především mě potěšilo rychlé, kreativní jednání, bez kterého bych pronájem neměla. Rovněž ochota pracovat o víkendu. Co se týče administrace rovněž vše k mé plné spokojenosti. Doporučuji všem potenciálním klientům.
Jiří Bašta 9. 2. 2016
Děkuji paní Sedlákové za bezproblémové zařízení pronájmu bytu. Rychlé jednání vedlo k mé naprosté spokojenosti. Pokračujeme v další bezvadné spolupráci.
Lucie Hryciuková 7. 2. 2016
Děkuji paní Matouškové za velmi rychlé a profesionální zprostředkování pronájmu.Jsme spokojeni a paní Matouškovou mohu vřele doporučit :-)
Adam 6. 2. 2016
Vše proběhlo perfektně a velice rychle, děkuji za spolupráci!
Přidat referenci