Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
David Rusňák 18. 1. 2016
Děkuji paní Čermákové za zprostředkování pronájmu, ve kterém se už zabydluji. Jednání bylo přijemné a bezproblémové. Moc děkuji a doporučuji.
Martin Bucek 14. 1. 2016
Spolupráce s p. Pokornou byla jedna z nejlepších, kterou jsem za poslední dobu zažil. Snaží se hlavně jednat proklientsky a jen díky ni mám skvělý byt v luxusní čtvrti v Brně za super peníze. Mohu jen doporučit!! A ještě jednou mnohokrát děkuji :)
Kateřina Váňová 11. 1. 2016
S paní Evou jsem byla spokojená. Na veškeré dotazy reagovala rychle ať již telefonicky nebo mailem a všechny požadavky a připomínky byly vyřízeny k mé spokojenosti. Děkuji.
Václav Ondráček 8. 1. 2016
Vstřícný přístup pri hledání řešení Flexibilita Ochota
Jitka Danielová 6. 1. 2016
RK BRAVIS je vyjímečná! Perfektní, profesionální, vstřícný přístup, ochota a bezplatná pomoc i po letech - velké dík za ochotu a starost pro paní Katku Pachlovou!!
L. Pernicová 31. 12. 2015
Děkuji paní Pachlové za vstřícné a pohotové jednání. Vše proběhlo rychle, bez problémů a přesně tak, jak bylo domluveno. RK Bravis mohu doporučit a ráda se na tuto kancelář znovu obrátím.
K. Sedláková 29. 12. 2015
Hledáním vhodného bytu v Brně jsme strávili několik měsíců a mohli se tak setkat s mnoha realitními makléři z různých realitních agentur. Mohu potvrdit, že pan Petr Urban z RK Bravis patřil k těm nejlepším.Jednání s ním bylo velmi příjemné a na profesionální úrovni.Vždy byl velmi ochotný, dodržel vše, co slíbil. Děkujeme !
Anna Jedličková 28. 12. 2015
Moc děkuji paní Katce Pachlové za ochotu a velkou vstřícnost při zprostředkování našeho pronájmu. Všechno proběhlo rychle a podle našich představ, spolupráci tak můžu jen doporučit!
Radek Tichý 22. 12. 2015
Myslím si, že díky paní Ing. Čermákové prožijeme letos (a doufám, že i další roky) Vánoce (a další krásné chvilky) na nové chaloupce. Oceňuji její profesionální a zároveň citlivý přístup při všech jednáních. Děkuji za vše a určitě budeme realitní kancelář BRAVIS REALITY doporučovat. Prostě "krásná práce".
Michaela Strnadová 21. 12. 2015
Ochota, spolehlivost, rychlost při výběru našeho prvního pronájmu. Děkujeme a doporučujeme!
Přidat referenci