Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Markéta Hrvolová 18. 11. 2015
Velmi příjemná paní. Komunikace absolutně bez problémů, vyšla nám vstříc i s prohlídkou v pozdních večerních hodinách. Nemůžu než doporučit !!
T. Baďura 8. 11. 2015
Spolupráce s paní Romportlovou byla velmi příjemná. Přizpůsobila se nám časově a vše klaplo v pořádku, jak prvotní prohlídka, podpis smluv tak předání bytu. Určitě doporučuji.
Lenka Kvasničková 5. 11. 2015
S paní Romportlovou jsme byli moc spokojeni. Byla velmi ochotná se nám ve všech směrech přizpůsobit, aby předání bytu proběhlo v nejlepším pořádku. Rozhodně všem doporučuji. Kvasničková
Ivana Vaňková 5. 11. 2015
Mockrát paní Evě děkujeme za možnost bydlet v krásném bytě. Všechno proběhlo v pořádku a rychle a nebýt jí, tak bydlíme kdoví kde. Určitě doporučujeme všem, co hledají byt podle svých představ. Ještě jednou mockrát děkujeme! :)
Lucie Grünwaldová 4. 11. 2015
Děkuji panu Ing.Urbanovi za perfektně odvedenou práci při velice komplikovaném prodeji rodinného domu, jehož majitel čelil mnoha exekucím. Po několika měsíčním jednání s věřiteli a později i se spolupracující RK se nakonec našlo řešení vyhovující i bance, která poskytovala úvěr na prodávanou nemovitost. Postaral se o zútulnění velmi zanedbaného domu před prodejem a po předání nemovitosti úspěšně vyjednal s dodavateli energií obnovení dodávek plynu a elektřiny, aniž by nový majitel musel doplácet staré dluhy. Poskytl cenné rady technického rázu, týkající se zřízení přípojek vody a kanalizace. Svou autoritou přiměl ke konečnému vystěhování zbylých věcí bývalého majitele téměř měsíc po předání nemovitosti. Všechno, na čem jsme se dohodli, vždy přesně splnil. Je to profesionál na svém místě. Jeho služby mohu jen doporučit.
Nilson Grabanica 22. 10. 2015
Děkuji paní Dočkalové za velmi rychlé a milé jednání. Vřele doporučuji.
Nilson Grabanica 22. 10. 2015
Děkuji paní Dočkalové za velmi rychlé a milé jednání. Vřele doporučuji.
Karin Grabanica 22. 10. 2015
Profesionální, rychlé a vstřícné jednání. Stěhování proběhlo již druhý den od prohlídky bytu. Děkuji paní Dočkalové za její služby a vřele doporučuji.
Blanka Marková 21. 10. 2015
Veliká chvále všem z RK Bravis, kteří se podíleli na prodeji domku a bytu, souběžně s koupí nového RD. Pan Ing Urban, paní Tesařová i Mgr Poul vždy maximálně ochotní , vstřícní, ochotní jednat i o víkendech a večerních hodinách. Vůbec jsem nedoufala, že akce kulový blesk by se mohla podařit, ale tito lidé dokázali plnit nemožné na počkání. Moc děkujeme, v novém domečku se krásně bydlí. Tuto realitní kancelář vřele doporučuji!
Markéta Nárožná 15. 10. 2015
Ráda touto cestou doporučuji paní Tesařovou a celou realitní kancelář Bravis Reality s.r.o., komunikace a spolupráce s Ivou Tesařovou i jejími kolegy byla vždy velmi příjemná. Oceňuji zejména její vstřícný přístup, férové jednání a profesionalitu. Děkuji! Markéta Nárožná
Přidat referenci