Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Karin Grabanica 22. 10. 2015
Profesionální, rychlé a vstřícné jednání. Stěhování proběhlo již druhý den od prohlídky bytu. Děkuji paní Dočkalové za její služby a vřele doporučuji.
Blanka Marková 21. 10. 2015
Veliká chvále všem z RK Bravis, kteří se podíleli na prodeji domku a bytu, souběžně s koupí nového RD. Pan Ing Urban, paní Tesařová i Mgr Poul vždy maximálně ochotní , vstřícní, ochotní jednat i o víkendech a večerních hodinách. Vůbec jsem nedoufala, že akce kulový blesk by se mohla podařit, ale tito lidé dokázali plnit nemožné na počkání. Moc děkujeme, v novém domečku se krásně bydlí. Tuto realitní kancelář vřele doporučuji!
Markéta Nárožná 15. 10. 2015
Ráda touto cestou doporučuji paní Tesařovou a celou realitní kancelář Bravis Reality s.r.o., komunikace a spolupráce s Ivou Tesařovou i jejími kolegy byla vždy velmi příjemná. Oceňuji zejména její vstřícný přístup, férové jednání a profesionalitu. Děkuji! Markéta Nárožná
Zuzana Sarusi 11. 10. 2015
Milá, komunikativní, ochotná, vstřícná, praktická, spolehlivá a flexibilní. Nepřestali jsme pro ni existovat podpisem nájemní smlouvy. Budu-li v budoucnu potřebovat služby realitní kanceláře, s důvěrou se na ni obrátím.
Petr Němec 6. 10. 2015
Slečna Pokorná mi velmi pomohla s hledáním nového bydlení. Vše zařídila rychle, k mé úplné spokojenosti a vždy s úsměvem. Vřele doporučuji.
Marie Šittlerová 6. 10. 2015
Paní inženýrka Čermáková je velmi příjemná, vše proběhlo bez problému podle domluvy.
Ondřej Válka 3. 10. 2015
Jednání rychlé, řeč jasná a věcná, vše vždy připraveno. Spokojenost. O. V.
Anežka Matoušková 1. 10. 2015
S makléřkou byla rychlá a bezproblémová domluva, bylo dodrženo vše, co jsem si domluvily. Líbil se mi osobní a proklientský přístup.
Erich Kaderka 30. 9. 2015
Spokojenost.
Markéta Pokorná 30. 9. 2015
Pěkný den. Tímto bychom chtěli moc poděkovat paní Ivě za profesionální, velmi vstřícnou, ochotnou a hlavně milou spolupráci při koupi našeho nového bydlení. S takovým přístupem jsme se ve službách již dlouho nesetkali. V budoucnu víme, na koho se budeme s jistotou obracet. Velké diky! Markéta Pokorná a Michal Blahuš
Přidat referenci