Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Adriana Růžičková 19. 12. 2015
Děkuji paní Ivě Tesařové nejen za velmi kvalitně odvedenou práci. Vždy byla milá, ochotná a vstřícná. Ve všem nám poradila a pomohla. Vše co mohla, za nás vyřídila. Jsem velmi ráda, že jsem potkala tak kvalitního člověka. A to nejen profesně, ale i lidsky. Budu-li v budoucnu potřebovat, obrátím se již výhradně na ni. Vřele doporučuji.
Robert Trenz 17. 12. 2015
Děkuji makléřce Kateřině Pachlové za vstřícné, příjemné, pohodové a profesionální jednání a za rychlost s jakou vyřídila vše pro mě potřebné. Děkuji.
Marian Vyzina 11. 12. 2015
Děkuji slečně Ivě Matouškové za rychlost prodeje mého domu. Slečna Matoušková můj dům prodala již na druhé prohlídce a zaroveň mi pomohla najít chatu kterou jsem si přál. Díky slečně makléřce a prodeji mého domu se mě osobní život změnil k lepšímu. Moc děkuji a doporučuji!!!
L.Z. 11. 12. 2015
Slečna makléřka byla ochotná, milá a komunikativní. Nic pro slečnu makléřku nebylo problém a při koupi našeho domu, byla velmi nápomocná ke všem úkonům. Děkujeme.
Ing. Radim Pešta 8. 12. 2015
Byl jsem velmi spokojený s paní makléřkou. Vše proběhlo v rychlosti a k maximální spokojenosti. Bravis a paní Matouškovou mohu jen doporučit!
Jan Kudělásek 7. 12. 2015
S paní Matouškovou bylo velice příjemné a rychlé jednání na profesionální úrovni. Jsem velice spokojený a mohu jen doporučit.
Jakub Smutny 7. 12. 2015
Dekuji pani Matouskove Ivane, za zprostredkovani moc pekneho pronajmu a za jeji rychlost a velkou ochotu. Byl jsem opravdu moc spokojeny a pani maklerku 100% doporucuji.
Strmiska 4. 12. 2015
Velice rád bych poděkoval slečně Matouškové, která již dlohodobě pronajímá byty v Troubsku za výborné jednání s klienty a za její profesionální přístup. Mohu jen doporučit.
Jan Hutník 4. 12. 2015
Děkuji paní Matouškové za rychlé jednání a ochotu. Bravis mohu doporučit, tak spolupráci s paní Matouškovou.
Jakub Kristen 3. 12. 2015
S paní Čermákovou byla od začátku velice příjemná, rychlá domluva. Jednání s ní bylo efektivní a přínosné. Čeho jsem si opravdu vážil je fakt, že i po podpisu smlouvy a předání nenastalo náhlé zanedbávání vůči nám, jako klientům. Naopak, paní Čermáková byla od začátku k dispozici a pomohla nám rychle vyřešit různé nesrovnalosti. Mohu jedině doporučit.
Přidat referenci