Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Růžena Nováková 9. 2. 2016
Děkuji paní Sedlákové za zprostředkování pronájmu kanceláře. Především mě potěšilo rychlé, kreativní jednání, bez kterého bych pronájem neměla. Rovněž ochota pracovat o víkendu. Co se týče administrace rovněž vše k mé plné spokojenosti. Doporučuji všem potenciálním klientům.
Jiří Bašta 9. 2. 2016
Děkuji paní Sedlákové za bezproblémové zařízení pronájmu bytu. Rychlé jednání vedlo k mé naprosté spokojenosti. Pokračujeme v další bezvadné spolupráci.
Lucie Hryciuková 7. 2. 2016
Děkuji paní Matouškové za velmi rychlé a profesionální zprostředkování pronájmu.Jsme spokojeni a paní Matouškovou mohu vřele doporučit :-)
Adam 6. 2. 2016
Vše proběhlo perfektně a velice rychle, děkuji za spolupráci!
Roman Zapletal 4. 2. 2016
Spokojenost
Jan Pokorný 29. 1. 2016
Chtěl bych velmi poděkovat paní Matouškové za perfektní spolupráci. Vše proběhlo velmi rychle a na každý dotaz vždy reagovala naprosto skvěle. Jsem velice spokojený a můžu jen doporučit. :)
Michael 28. 1. 2016
Děkuji za úžasně odvedenou práci. Vše proběhlo rychle, hladce, bez problémů a na profesionální úrovni. Paní Matouškovou mohu vřele doporučit.
Pavel Zpěváček 28. 1. 2016
Děkuji paní Čermákové za velmi rychlé, flexibilní a spolehlivé jednání při sjednávání podnájmu. Od 1. kontaktu až k podpisu nájemní smlouvy s majitelem objektu uběhly cca 3 týdny! Ze strany paní Ing. Čermákové bylo vše velmi profesionální. Vaši realitní kancelář doporučím i mým přátelům a známým. Pavel Zpěváček - spokojený zákazník.
Jana Václavíková 20. 1. 2016
Děkuji paní Ing.Čermákové za velmi profesionální jednání při hledání bytu pro moji maminku. V dnešní době už se málo vidí taková ochota,která neskončila momentem uzavření smlouvy. Přeji hodně dalších spokojených klientů. Jana Václavíková
Veronika Šikolová 19. 1. 2016
Paní Pachlová změnila můj pohled na makléře. Při zprostředkování pronájmu bytu byla velmi přátelská a rychle reagovala na naše dotazy. Poskytla nám plno užitečných informací z praxe a při předání bytu postupovala pečlivě. Myslela jsem si, že tím naše spolupráce skončila, ale mile mě překvapila nabídkou dlouhodobého servisu, který agentura nabízí při řešení havarijních situací nebo i právní pomoc. A navíc byla při kontaktu vždy dobře naladěná a informace ilustrovala reálnými sitacemi, které dovedla podat s humorem :).
Přidat referenci