Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Ing. Ilona Novozámská 29. 5. 2016
Slečna Pachlová je spolehlivá, flexibilní a s jejími službami jsme byli velmi spokojení. Náš byt pronajala na dlouhodobý pronájem v průběhu 14 dnů. S pronájmem dalšího bytu se na ni určitě zase rádi obrátíme.
Eva Přibylová 27. 5. 2016
Na paní Pachlovou jsem dostala doporučení od své sousedky, která byla s jejími službami velmi spokojená. Mohu potvrdit , že stejnou zkušenost mám i já. Péče paní Pachlové o mne jako klienta společnosti Bravis byla vysoce profesionální a nadstandardní. Mohu jí vřele doporučit. Budu-li v budoucnu opět potřebovat péči realitního makléře, s důvěrou se na ní znovu obrátím.
Tomáš Hložánek 27. 5. 2016
S panem Urbanem spolupracujeme dlouhodobě a vždy je na něj velký spoleh. Poslední akcí byl prodej dvou bytů, které se nám spolu s ním podařilo prodat za cenu, kterou jsme si na začátku vytkli. Pomohl nám s veškerou administrativní agendou, čímž nám ušetřil spoustu cenného času. A přitom to rozhodně nebyly jednoduché případy, jeden z bytů byl ještě zatížen hypotékou.
Vladimír Buček 26. 5. 2016
Nerad dělám hodnocení lidí s kterými spolupracuji ale v tomto případě udělám vyjímku. Dostal jsem na RK Bravis a konkrétně na paní Pachlovou doporučení od jednoho Vašeho klienta a musím přiznat, že již se o mě stará druhým rokem a její přístup ke mě jako k promajímateli tak ke klientům je příkladný. Rád bych jí i touto cestou velmi poděkoval za seriozní jednání, vstřícnost a obětavost a to i v pozdních hodinách nad rámec pracovní doby.Takových lidí si nesmírně vážím... .
Ivo Joura 26. 5. 2016
Chtěl bych dodatečně poděkovat slečně Pachlové za bezchybný servis při pronájmu bytu i za konzultaci netradičního realitního úkolu. Budu-li v budoucnu řešit problém v oblasti realit, s důvěrou se obrátím právě na slečnu Pachlovou.
Jolana Cechalova 26. 5. 2016
S pani Pachlovou jsem spolupracovala jiz 2x a byla jsem maximalne spokojena. Jeji pristup byl vzdy velmi vstricny, mily, ale predevsim profesionalni. Jeste jednou timto dekuji za pomoc pri reseni pronajmu nemovitosti a pani Pachlovou bych vzdy doporucila.
Daniel Janda 25. 5. 2016
Děkuji za spolupráci, probíhala na známku 1.
Šárka Hauptová 11. 5. 2016
Chtěla bych touto cestou poděkovat paní Tesařové, která mi při prodeji a následném pronájmu bytu velice pomohla. Byla vždy vstřícná, profesionální a i v nestandardních situacích dokázala rychle najít výborné řešení. Kromě tohoto mi dokázala radou pomoci i v případě, který přímo nesouvisel s její zakázkou. Ještě jednou velice děkuji. Bravis reality doporučuji všem, kteří potřebují pomoci s nemovitostmi.
Petr Vymazal 24. 4. 2016
Chtěl bych vyjádřit upřímné díky paní Ivě Tesařové, která nám velmi pomohla při prodeji nemovitosti. Její profesionalita, nasazení a příjemné vystupování mne přesvědčilo v tom, že volba kanceláře BRAVIS byla opravdu správná. Požádá-li mne někdo o tip na realitního makléře, pak s klidným srdcem doporučím paní Ivu Tesařovou. Děkuji.
Alexandra erbenová 19. 4. 2016
Profesionálně zdatná, věcná, spolehlivá a příjemná. Jsem velmi spokojena s přístupem i výsledky spolupráce. Mohu doporučit.
Přidat referenci